Cyberpunk 2077 sizce nasıl bir oyun?

Mükemmel, Witcher'dan sonra RPG havasını tekrar yaşayabileceğimiz ağır bir oyun. Ağırdan kastım RPG olarak şu ana kadar çıkmış bütün oyunlardan daha iyi öğeler barındıracak olması, yani en azından yapımcı böyle söylüyor.
Evreni olsun, NPC'lerin yaşamı ve dünyanın canlılığı vs. uzun süreler kendinden konuşturacak bir oyun.
Ayrıca oyuncuya özgürlük sunacak, yani ''Tek kural var o da kuralsızlık'' gibi diyebiliriz. Neyi istersen yapabilirsiniz, özgürsün.
Daha uzun anlatırdım ama çok uzar dostum, oyun daha çıkış yapmadan 5 ödül aldı bu bile oyunun beklentisini belirliyor. Cyberpunk 2077 damgası: Gamescom Ödülleri 2020 sahiplerini buldu!

Sizce Cyberpunk 2077 nasıl bir oyun açıkçası ben sevmedim.

Ben aşırı beğendim oyunu. Konusunu vs. sevmemiş olabilirsiniz gayet doğal. Ağır bir RPG oyunu olacağından azımsanmayacak bir kitle oyunu sevmeyecektir zaten. Şundan eminim bir kitle oyunu oynamaya doyamayacak, bir diğer kitle ise oyunu hiç ama hiç sevmeyecek. Ortası olmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı