Ya bence de Steam daha iyi bir platform benim de tercihim steamden yana olurdu fakat steamde indirime girip girmemesi konusunda kafam karışık.Hiç steam indirimi beklemeyip 180tlye Epic Gamesten mi alsam diye düşünüyorum işte.
Aklın varsa Epic'ten al. Hem ucuz diğeri pahalı.Ya bence de Steam daha iyi bir platform benim de tercihim steamden yana olurdu fakat steamde indirime girip girmemesi konusunda kafam karışık.Hiç steam indirimi beklemeyip 180tlye Epic Gamesten mi alsam diye düşünüyorum işte.
Steam'in pahalı olması dışında bir özelliği yok. Bu yüzden Epic Games.
Teşekkürler herkese.Dediğim gibi oyunu oynamak için bir kaç yama daha bekleyeceğim ama Steamde indirime girer mi acaba?Bence oyunu oynamak önemli ve hangi platform sana fiyat olarak yardımcı oluyorsa oradan almanı öneririm.
Örnek Cyberpunk çıktığında Steam'den almıştım ama 60 TL'lik kupon geldiğinde Epic Games'den AC Valhalla aldım.
Teşekkürler herkese. Dediğim gibi oyunu oynamak için birkaç yama daha bekleyeceğim ama Steam'de indirime girer mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.