Cyberpunk 2077 stillerini tanıyalım

@Tim sayesinde bu oyunun Tosla kartı ile 190 tl gibi bir fiyata alınabileceğini öğrendim. Uzun bir süre bu kadar düşük fiyata alabileceğimi düşünmüyorum. Bu yüzden şu anda ön sipariş kararını vermenin eşiğindeyim.

Ha alırsam yazın oynayacağım. Günde 1 saat hakkını veremeyerek oynamaktansa çıkışından 6-7 ay sonra oynarım ama kafamı vere vere, zevk ala ala oynarım. "Bu olay seni rahatsız ediyor mu?", diye soracak olursanız; tabii ki evet. Oyunu oynayanlarla aynı anda tartışmayı, tecrübelerimi paylaşmayı isterdim.

Tosla'ya kayıt oldum, fakat daha kartı almadım. Fakat ne yapacağımızı doğru anladıysam şöyle bir yazı yazdım. Utku hocam bunu merak ettiğim sorular olarak düşünebilir, yanlışım var ise söylerseniz mutlu olurum. Ben de süreç hakkında bilgi sahibi olurum.

Tosla kartı Carrefoursa ya da Teknosa’dan alıyorsunuz. Tosla uygulamasını indirip kayıt oluyorsunuz. 13 yaş üstü, fakat eğer siz karta bir banka hesabından para yüklemek isterseniz onun için banka hesabınız olmalı yani 18 yaşın üstünde olmalısınız. Ben ATM'lerden yatıracağım için kendi adıma kayıt oldum.

Yararlanacağımız 2 adet kampanya var. Biri e-pin alışverişlerinde %25 iade veriyor, aylık limit 30 tl iade ve bu ayın sonuna kadar süresi var. İkincisi Steam, Epic gibi yerlerden alışveriş yaptığınızda %25 iade veriyor, aylık limit 20 tl iade ve bunun da bu yılın sonuna kadar süresi var.

Bu aşamadan sonra kartı hesabımıza bağlıyoruz. Almak istediğimiz oyun Cyberpunk 2077 250 TL. Akbank veya ortak Atm lerden 200 tl yüklüyoruz. Sonrasında uygulamada öde kısmına gelerek e-pin seçiyor ve steam e-pin e geliyoruz. Burada limit 30 tl olduğu için en fazla 120 tl lik kod alabiliriz. Bunu 100 TL + 10 TL+ 10 TL olarak yapıyoruz. Toplamda 25+2.5+2.5 den 30 TL iademiz, 8 kasımda kartımıza yükleniyor. Daha sonra 2. kampanyayı kullanıyoruz, bunun için Steam’de cüzdana 50 + 20 + 10 liradan 80 lira yüklüyor ve toplamda 20 TL iade alıyoruz. Bu bir sonraki ayın 10’unda yani Kasım 10 da geliyor.

Kasım’ın 10’unda gelen son iadeyle beraber kartımızda 50 TL daha oluyor. 2. kampanya daha bitmedi ve onu steam’e 50 tl bakiye yükleyerek tekrar kullanıyoruz. Steam’de şu an 250 TL miz var, Cyberpunk'ı alabiliriz. Aralık’ın 10’unda da 12.5 iademiz kartımıza yükleniyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı