Cyberpunk 2077 topu havaya dikti hatası

Topu havaya dikti mi :D? Aşırı anlamsız bir cümle. Acaba hataları kapıyamıyorsak küçük esprilerle komikleştirelim mi dediler.
İngilizcede olan bir terim. Türkçeye de olduğu gibi çevirilmiş. Olması gereken: havlu attı.

Kusura bakmayın cevap yazamadım ban yedim. Olaya gelirsek arkadaşın attığı SS'de ki gibi bir görüntü çıkıyor bu sorunu çözmek için forumda gezerken C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll.
Dosyasını silip C++ dosyalarını güncelledim ve şu anda oyun hiç açılmıyor.
@Recep Baltaş hocam.

Neden başkalarının konusuna bakarak iş yaptınız ki? Raporda hatalı görüldüyse yapılması gerekenler söylenmiştir. Keşke kafanıza göre iş yapmasaydınız.

Yukarıda belirtilen olay görüntüleyicisi raporunu ve Process Monıtor hata raporunu paylaşın.

@1oguzz

Raporda görüntüleyemiyorum son yaptığım olaydan sonra Steam playe basmama rağmen oyun açılmıyor. Yani şu an oyunun hatasında ziyade şu sildiğim C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll.
Dosyasını nasıl düzeltebilirm ona yardım etseniz.

Bu işleri pek bilmem ama birisiyle veya birileri ile Discord'tan görüşüp ekran paylaşarak yapabileceğinizi düşünüyorum burada böyle yazarak sanki biraz zor olur.

Artı -1 Eksi
Denetim masasından C++'ların ekran görüntüsünü paylaşın. Bir dahakine de kendi konunuza öncelik verin. Kendi konunuzda denilenleri yapmazsanız size yardım edemeyiz.

Şu konudaki Bora Dere isimli arkadaşın dediklerini uyguladıktan sonra hiç açılmamaya başladı.

Artı -1 Eksi
Bora Dere'nin kendisi de buraya geldi şu an. Dediklerimden birisini eksik yapmışsınızdır, istediğim ekran görüntüsünü paylaşın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı