Cyberpunk 2077 vs. GTA 5

GTA San Andreas Görev - Ballas Bölgesine Saldırı - YouTube

Konsopler farklı fakat oynanış olarak tabii ki GTA 5.... Rockstar Games PS3 ve Xbox 360 için GTA 5'i port etmeyi başardı bence bu da bu karşılaştırmaya Rockstar Games'e artı fakat Cyberpunk 2077 PS4 ve Xbox One'da berbat bir performans veriyor PS5 ve Xbox One series X'te ise bazı hatalar mevcut şu anki PS4'te ve Xbox One'da grafik olarak GTA 5 önde PC için ise Cyberpunk 2077 fakat PS5'te GTA 5'in nasıl fark atacağını ben düşünemiyorum.

Oyun daha güzel dedikten sonra öne sunduğun şeyler genel anlamda manasız şeyler olduğu için neden biri diğerinden daha güzel diye anlatma zahmetine bile girişmeyeceğim.

Evet arkadaşlar GTA 5 > Cyberbug 2077 olarak düşünüyorum hala. Çünkü bir konudaki videodan çok etkilendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkes görüşünü yazarsa sevinirim. Ayrıca benim fikrimi değiştirebilen veya daha fazla körükleyebileceğini düşünenler IBAN'larını da görüşlerinin altında bıraksın. Bana kalırsa GTA 3 > Cyberbug 2077 bu arada.
Dün açtığım konu: Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?
Kimse düzgün bir şey yazmamış, sadece fanboylar ve haterler birbirlerine hakaretler savurmuş.

Eki Görüntüle 779465

Saçma bir düşünce şekli.

Grafikler nedeniyle bir oyunu diğer oyundan daha iyi olarak düşünmek GAMER birinin yapacağı bir şey değil sadece bazı oyunları oynayıp geçmiş birinin(oyun kültürü yok demektir) yapacağı bir olay. Ayrıca CD project bu oyuna 2016'dan beri tam gaz çalışıyormuş yani tam olarak 7 yıllık bir oyun değil. GTA 5'in yıllar boyu patch alarak geldiği hal ile daha yeni çıkmış(sorunlu optimizasyon ile çıkan bir oyun) oyunu karşılaştırmakta doğru değil grafik olarak. bunu yapabilmen için oyunun ilk çıkış hali ile karşılaştırılmalı (Gta'nın 2013'te çıkmış haliyle).

Cd bir Rockstar değil zaten biri kendini kanıtlamış köklü bir firma iken diğeri yeni yeni kendini tanıtmış YENİ bir firma.(Biliyorum Cd de çok yeni değil ama popülerlik sonrasından bahsediyorum. Sonuçta daha 4 oyunu tek var bunlardan witcher 3 ile cyberpunk ses getirdi)

Herkesin oyun anlayışı da farklıdır çünkü herkesin oyundan beklentisi farklıdır. Biri hikaye sever biri aksiyon sever biri ise strateji sever. Oyunları tartışırken neden beğenmediğinizi doğru nedenlerle açıklamak gerekir. Oyunu sevmedim çünkü hikaye ilgimi çekmedi, grafikleri kötü, mekaniklerini sevmedim, game designi bana göre değil gibi olayları belirterek gerekirse ayrıntılı açıklamak gerekir. Sonuçta oyunu tartışmalarda tartışırken kötü deyip geçilemez

Neymiş tekere ateş edince lastik patlamıyormuş. Cyberpunk gerçekçi olmaya çalışan bir oyun mu sence? Adam kafasına SD kart sokuyor, bileğinden kablo çıkarıp oraya buraya sokuyor. Oyun RPG oyunu. Adamların kafasına sıksan bile ölmüyorlar, etrafta sürekli verdiğin hasarın sayısal değerleri çıkıyor. Hani adamların levelleri var? Donsuz, çıplak ama leveli senden yüksek adama mermi işlemezken leveli düşük olsun her tarafı zırh olsun tek seferde ölüyor falan. Sence GTA mı olmaya çalışıyor oyun? Gerçekçi olmaya mı çalışıyor?

Geliyorlar "Cyberpunk balon, çöp, kötü" diyorlar. Neden? Hikayesi mi kötü? Atmosferi mi içine çekemiyor? Senaryosu mu kötü yazılmış? Dünyası mı kötü dizayn edilmiş? Yan görevleri mi özensiz? Yan karakterleri mi kötü yazılmış, duygusuz, kendine bağlamıyor? Hayır bunların hiçbirini alamıyorum cevap olarak. Neden kötü diyorlar? Çok bug var, FPS'm düşük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı