Minimum 1080 isteyeceğini düşünmüyorum. Çok fazla sitede açıklandı tarzı haberler var ama hiç bir şekilde resmi değil. Oyunun çıkımına yakın açıklanır onlar. Hâlâ düzeltiliyor demekki ertelemişler. Düzeltilen oyunun minimum gereksinimleri açıklanmaz. 1060 ve üstü kartlar medium belki high arası oynatır bence.Acaba RX 590 ile 1080P Medium-High arası oynanır mı ? Dedikleriniz gibi minimum 1080 Tİ isterse oynayamayacağız gibi.
Tek isteğim medium-high ayarda oynatması. Ultrada gözüm yok zatenMinimum 1080 isteyeceğini düşünmüyorum. Çok fazla sitede açıklandı tarzı haberler var ama hiç bir şekilde resmi değil. Oyunun çıkımına yakın açıklanır onlar. Hâlâ düzeltiliyor demekki ertelemişler. Düzeltilen oyunun minimum gereksinimleri açıklanmaz. 1060 ve üstü kartlar medium belki high arası oynatır bence.
4K 60 FPS için 1080 Ti isteyecek.Acaba RX 590 ile 1080P Medium-High arası oynanır mı ? Dedikleriniz gibi minimum 1080 Tİ isterse oynayamayacağız gibi.
Ultra adamı bozar. Artık iyice gerçek hayat mı oyun mu kavramak zorlaştıTek isteğim medium-high ayarda oynatması. Ultrada gözüm yok zaten.
Anladım hocam o zaman rahat oynarım gibi.4K 60 FPS için 1080 Ti isteyecek.
Eğer verilen istatistikler doğru ise. Orta-yüksek ayarlarda 60 FPS oynama olasılığınız var.Anladım hocam o zaman rahat oynarım gibi.
Gönlümü rahatlattınız resmen. 60 FPS alırsam ekran kartımı öperimEğer verilen istatistikler doğru ise. Orta-yüksek ayarlarda 60 FPS oynama olasılığınız var.
Ben Ultra da oynayabilecek miyim ?4K 60 FPS için 1080 Ti isteyecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.