Yusuf Efe Aydemir
Centipat
Daha fazla
Reklama girer mi bilmiyorum ama kütüphane takıntısı gibi cep yakan bir saçmalığın yoksa ortak hesap satan sitelerden 50tyle üç oyun alıp çevrimdışı bir şekilde steamden bütün DLC'lerle birlikte bitirebilirsin, ek olarak bazı oyunları online da oynayabiliyorsun Forza Horizon 5 mesela 300 saatim var online şekilde. Ek olarak onlarca oyunu o şekilde bitirdim.Selam dostlar. Ben şimdi Steam indirimlerde Hogwarts Legacy ve Red Dead Redempiton 2 aldım. CD Projeckt oyunları genel bir indirim içinde. Cyberpunk 2077 de %60 kadar indirimde. Bu oyun, yaz indirimlerinde tekrar indirime girer mi? Hani CD Projecktin genel çaplı bir indirimi olduğu için belki uzun bir süre CD Projeckt oyunları indirime girmeyebilir diye düşündüm ve sizlere de sormak istedim.
Reklam sayılmıyor ise site ve satıcı da önerebilirim, onun dışında sorunun cevabı evet yaz indirimine girer ancak ne kadar erken olacağanı bilemezsim.
Yanlış bir yorum olduğunu düşünüyorum, ana oyunda 30-40 saat geçirdim ve bitirdim yaklaşık bir sene önce, hatalar hala olsada oynatmayacak derecede sıklıkla hatayla karşılaşmadım, evet var ama oynatmayacak sıklıkta değil.Bence değmez almaya en güncel versiyonuyla oynadım bugün fakat absürt buglar hala var ve oyun aşırı sıkıcı vuruş hissi yok sildim 1 saat sonra.
Vuruş hissi konusunda tamamen saçmaladığını düşünüyorum.
Ek olarak oyuna bir iki saat bile fazla şans tanısaymışsın pişman olmazdın, TLOUP2 veya RDR2 seviyesinde bir hikaye anlatımı bekleme ancak oynanış tarafı karakterini geliştirdikçe keyifli oluyor, özellikle güç fantezisi seviyorsan tam senlik.
Tabii herkesin zevki farklı.
Son düzenleme: