Cyberpunk 2077'a çok önem veriyor musunuz?

Bir haftada oynanıp bitirilecek bir oyun için 7 yıl çalışmaya değer mi?
Oyunu bütün Dünya aynı gün aynı anda alıp 1 hafta sonra oynamayı bırakmıyor. Bundan 4-5 yıl sonra da alıp oynamaya devam edenler olacak, muhtemelen de toplam oyun maliyetinin en az birkaç katını kazanacaklar. Ticari olarak mantıksız bir taraf göremedim.

@132923 Oynadığın oyuna göre değişiyor o. Bazı oyunlardan gayet iyi tarih, spesifik bir alanda temel düzey mühendislik bilgileri, yapımcıların yeteneğine göre de farklı vizyonlar katabiliyorsun kendine.

Başka bir oyun olsa anlarım da, "Cyberpunk 2077" gibi bir oyun hype'lanmayacak gibi değil yani abi...
Hocam ben de hypelandım. TR'de dalgayı o başlattı bence onu demek istiyorum. GTA 6 değil neticede ve çok fazla bu konu üstüne konuştu. Son videolarda eh rpg bekliyom felan dese de önceki videolarında 50 kez GTA'dan bahsedip HYPE çıkarttı bu yönde. Ben RPG yönünden hypelandım şahsen.

En fazla eğlenceli vakit geçirmeyi sağlar hocam ne katabilir başka kendinizi kandırmayın? :D
İlham, yaratıcılık, siz oyunları çok küçük görüyorsunuz; bakış açısına göre değişir o ayrı konu, ama kimi için potansiyelini bulma kaynağı, kimi için ise eğlence aracı; lütfen genelleme yapmayalım hocam...
Hocam ben de hypelandım. TR'de dalgayı o başlattı bence onu demek istiyorum. GTA 6 değil neticede ve çok fazla bu konu üstüne konuştu. Son videolarda eh rpg bekliyom felan dese de önceki videolarında 50 kez GTA'dan bahsedip HYPE çıkarttı bu yönde. Ben RPG yönünden hypelandım şahsen.
Ben şuan oturmuş, tir tir titriyorum oyunun çıkışı için; mutluluktan ağlarsam az sonra gerçekten şaşırmam, bu oyun benim için çok önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı