- Makaleler
- 1
Samuray tipli abiye katılıyorum.Oyunların hayatınıza hiçbir etkisi yok. Fazla değer yüklemeyin.
Samuray tipli abiye katılıyorum.Oyunların hayatınıza hiçbir etkisi yok. Fazla değer yüklemeyin.
Bu konuda yanlışsın işte, bunu kimse bilemez; kiminin hayatını etkiler önemli bir anlamda, kimine ise zerre gram dokunmaz...Oyunların hayatınıza hiçbir etkisi yok. Fazla değer yüklemeyin.
Oyunu bütün Dünya aynı gün aynı anda alıp 1 hafta sonra oynamayı bırakmıyor. Bundan 4-5 yıl sonra da alıp oynamaya devam edenler olacak, muhtemelen de toplam oyun maliyetinin en az birkaç katını kazanacaklar. Ticari olarak mantıksız bir taraf göremedim.Bir haftada oynanıp bitirilecek bir oyun için 7 yıl çalışmaya değer mi?
Başka bir oyun olsa anlarım da, "Cyberpunk 2077" gibi bir oyun hype'lanmayacak gibi değil yani abi...Bu hype'ı Türkiye'de en fazla cherryson yarattı bence. Çok severim kendisini ama, neye yol açtığının farkında değil bence.
Bunu gorusu Kazuma Kiryu olan adam soyleyince gorusun pek bir gecerliligi olmuyor.Oyunların hayatınıza hiçbir etkisi yok. Fazla değer yüklemeyin.
En fazla eğlenceli vakit geçirmeyi sağlar hocam ne katabilir başka kendinizi kandırmayın?Bu konuda yanlışsın işte, bunu kimse bilemez; kiminin hayatını etkiler önemli bir anlamda, kimine ise zerre gram dokunmaz...
Yani, haklısın.Bunu gorusu Kazuma Kiryu olan adam soyleyince gorusun pek bir gecerliligi olmuyor.
Hocam ben de hypelandım. TR'de dalgayı o başlattı bence onu demek istiyorum. GTA 6 değil neticede ve çok fazla bu konu üstüne konuştu. Son videolarda eh rpg bekliyom felan dese de önceki videolarında 50 kez GTA'dan bahsedip HYPE çıkarttı bu yönde. Ben RPG yönünden hypelandım şahsen.Başka bir oyun olsa anlarım da, "Cyberpunk 2077" gibi bir oyun hype'lanmayacak gibi değil yani abi...
İlham, yaratıcılık, siz oyunları çok küçük görüyorsunuz; bakış açısına göre değişir o ayrı konu, ama kimi için potansiyelini bulma kaynağı, kimi için ise eğlence aracı; lütfen genelleme yapmayalım hocam...En fazla eğlenceli vakit geçirmeyi sağlar hocam ne katabilir başka kendinizi kandırmayın?![]()
Ben şuan oturmuş, tir tir titriyorum oyunun çıkışı için; mutluluktan ağlarsam az sonra gerçekten şaşırmam, bu oyun benim için çok önemli.Hocam ben de hypelandım. TR'de dalgayı o başlattı bence onu demek istiyorum. GTA 6 değil neticede ve çok fazla bu konu üstüne konuştu. Son videolarda eh rpg bekliyom felan dese de önceki videolarında 50 kez GTA'dan bahsedip HYPE çıkarttı bu yönde. Ben RPG yönünden hypelandım şahsen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.