Cyberpunk 2077'de (bence) serbest olamayacaksınız

Bence kendilerini gülünç duruma düşürmüş olacaklar. :D
Zaten oyuna balon, kötü çıkacak diyen kesimin neredeyse %90'ı GTA kıyaslaması yapanlar veya GTA olacak diyenlerden oluşuyor. Hiçbirisine aldırış etmediğim için çıkış tarihinde çok güleceğim :) Zaten bu oyun RPG severler için var, Witcher oyunu da böyleydi. CDPR bu işi iyi biliyor, bizi hayal kırıklığına uğratması imkansız :)
 
Aslında CPDR'ın suçu. Oyunun pazarlamasında bir ara üstü kapalı şekilde yeni GTA şeklinde pazarlama yaptılar. Witcher 3'ün açık dünyasında sadece ekipman şeması ve yaratık avlıyordunuz, grafik ve renk paleti dışında bir havası yoktu. Zaten bu pazarlama taktiğinden dolayı çok ağır eleştiri alacaklar. Oyun Deus Ex benzeri olacak zaten. Bir tek açık dünyasını çok küçük yapmışlar, ona çok üzüldüm. Witcher 3'ten sonra aşırı küçük.
 
Çok saçma bir düşünce. IGN'in ön inceleme videosunu izleseydiniz oyunun 7. Saatten sonra Skyrim gibi tamamen özgür bıraktığını bilirdiniz. Witcher gibi öyle bölge bölge gezmiyoruz direkt özgür bırakıyor oyun belli bir noktadan sonra. Exp alma sistemi de görevle değilde karakterinin özelliklerini kullandıkça olacaksa Skyrim'de olduğu gibi haritanın istediğimiz noktasındaki yan görevi yapmaya gidebiliriz.
 

Geri
Yukarı