Cyberpunk 2077'yi hangi hayat ile oynayacaksınız?

2077 yi Hangi hayat ile oynayacaksınız?

• Corpo

Oy: 36 25,5%
  • Sokak çocuğu

Oy: 75 53,2%
  • Nomad

Oy: 30 21,3%

• Oy verenlerin toplamı
    141
@hadwiger ben de oyunu 1080P full Ultra RT kapalı oynatacak sistem var ama bil bakalım ne eksik? 😀
Senin adına çok sevindim, kendim almış gibi. Oyunu GeForce Now üzerinden oynarsın😀
Teşekkür ederim. Oynamanın bir yolunu bulmam lazım, en mantıklı seçenek Geforce Now gibi görünüyor. :D

Oyunu aldık da hangi hayat ile oynayacağımıza karar vermek kaldı...
Aynen öyle. Bugüne kadar hiç oyun satın alamadım. Mobil de dahil. Geliştiricilerinin ne kadar emek verdiğini tahmin edebildiğim için bugüne kadar korsan bir şey de kullanmadım.

@hadwiger hocam bu arada bir istek attım kabul ederseniz çok sevinirim 😁

Hocam sizin bildiğiniz night City hakkında bilgi veren bir yazı var mıdır? Fakat spoiler olmazsa çok sevinirim.
Biraz geç oldu kusura bakma, şimdi gördüm.
Hocam şu oynatma listesini sırasıyla izleyin.
CYBERPUNK NEDİR? I CYBERPUNK 2077'YE GİRİŞ - YouTube
Ardından bir de şu videoyu izleyin:
Cyberpunk 2077 Tarihçesi - YouTube
Az çok fikir sahibi olacaksınız bu evrenle ilgili.

Allah Allah. Ben çoğu kişi Corpo yu seçecek zannediyordum. Meğerse sokak çocuğu daha ön plandaymış.
Oyunu ya Street Kid ile, ya da Corpo ile başlayacağım. Çıktığı gün 10 saat oynamak isterdim, fakat ertesi gün Yöneylem Araştırması dersim var, o yüzden 1-2 saat oynayıp kapatırım. Oyunu 2 defa oynamaya niyetliyim, ya Street Kid'i ilk seçip silahlı bir oynanış, ya da Corpo ile diplomasi ve hack. İlk sefer Corpo seçersem ikinci kez oynamamaktan korkuyorum. 1-2 saat RTX'li bir şekilde oynamak istiyorum. Bakalım DLSS'i nasıl batırmışlar.

Street Kid seçeneğinin en popüler olması normal. Hem yayınlanan tüm trailer'lar, V karakterinin tasarımı, şehrin sokaklarında olmak istemek en cazip seçenek yapıyor. Nomad da bunun kırsala kayan hali gibi. Corpo bana en farklı seçenek gibi geldi bakalım, beni şimdiden kendisine çekti. Witcher 3'ü 3 kere bitirdikten sonra tüm sınıfları oynarım kesin. 😃

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yetmiyor ama ben her türlü oynarım. 😉

Hediyen için sevindim. Sistemin için düşünüyordum ben de. Yükseltme veya yeni sisteme geçme planların var mı ama ufak bir ayar çekilebilir sanıyorum. Tabii biraz uğraştırır ama minimum bütçeyle bile %800 oyun performansı artışı yapılır işlemci ve anakartı ellemeden.

@Saboteur hocam kesenize bereket garibanın yüzü güler bu sefer. :D Şaka bir yana cidden iyi bir insansınız.
Teşekkürler ama övgü almaya pek alışık değilim, utanıyorum. Bir de iyi olup olmadığımı forumda 4-5 kişiye sormak lazım, epey bir küfrediyorlardır her saçmaladıklarında tepelerine bindiğim için. :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı