Cyberpunk 2077'yi kimler sevdi?

Sevmemek elde değil, Skyrım delisi değilim. Witcher serisinin manyağıyım, RPG konusunda zaten ağır olmasını istemiyordum.

Hikaye desen zaten kesime bakarak dahi mükemmel olduğunu anlayabiliriz.

Birçok kişi bug diye diye geziniyor ama ben 2. sefer başladım ve açıkçası uber bug işe karşılaşmadım. RDR 2'de daha büyük buglar ile karşılaştım, yani her oyunda bug var. CBP'de şans ile alakalı galiba

Şirketin söylediği çok iddialıydı evet, ancak oyun çıktığı zaman böyle olacak demediler. Oyun böyle olacak dediler, son haberlere bakarsak CBP'nin 1 yıl içerisinde kötü yönlerinin gitme olasılığı yüksek. Tabii ki kusursuz oyun olmayacak lakin zamanında Witcher 3 gibi olacak.
Hatırlayanlar vardır belki, Witcher 3 ilk çıktığı dönemde çok sıkıntılıydı, kısa süre içerisinde oyunu taş gibi yaptılar.

Eğer puan verecek olsam 100/96 verirdim. Gerçekten oynarken zevk aldım.

En sevdiğim ilk 3 oyun veya seri;

1. Witcher serisi
2. CBP 2077
3. RDR 2.
 
Oynamadım ama o kadar kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Fazla hype olduğu için herkes sevmedi. Serinin gelecek yeni oyunu buna göre kat ve kat daha iyi olacağını düşünüyorum. Yapan firma için bile büyük bir iş olduğu için normaldir.
 

Kardesim bende PC almayi bekliyorum çok bug olsa da ben hikayesinden dolayi oynamayı çok istediğim bir oyun ve severek de oynayacagima inanıyorum. Eylül de alacağım PC'yi büyük ihtimal oyun kendini eskiye göre iyi deform etmiştir.
 
Çok standart bir oyundu. Sektördeki yeni bir firma olsaydı, bomba gibi giriş yapmış olacaktı. Gel gör ki, herkesi hypleyan, yanlış bilgi veren Witcher 3 yapımcısı CD Projekt Red var. Beklentiyi kendileri tavanlaştırdı ve sonuç ortada. Oyuncu dostu imajı olduğu için kredisi vardı ama sonraki oyuna affetmezler. Şu anda da bence hâlâ sorunlu bir oyun.
 
Benim hoşuma gitmişti. Oynanışı fena değil-iyi arasındaydı. Beni hikayesi ve karakterleri etkilemişti. 30 saatlik güzel bir deneyimdi. Ha 249 lira koydu mu? Evet koydu bu arada sözü dolandırmaya gerek yok.
 
Daha iyi olabilecekken ters tepen bir oyun. Ertelemeler sonrası yükselen seslere karşılık işleri hızlandırarak öne sürdüler. Bunları kulak ardı edip gereken çalışmaları tamamlasalar debug işlemlerine de daha fazla yoğunlaşabilirlerdi. Elbette kolay bir iş değil; pandemi olayları süreci yavaşlattı fakat aynı zamanda da eve kapanma nedeniyle talep gittikçe arttı. Bunu kaybetmek istememeleri de gayet normal fakat Cyberpunk 2077 çıkış versiyonuyla bitmemiş bir oyundur. Sonradan gelen güncellemelerle her ne kadar "düzelttikleri" iddia edilse de çoktan beklentileri yok etmiş oldu.
 
Uzun uzun yazmaya gerek yok. Evet vadettiklerini veremediler, evet, özellikle konsol tarafında, performans konusunda yalan söylediler ama ben vallaha bayağı severek oynadım oyunu. O tekinsiz atmosfer, FPS kamerayı çok iyi kullanan savas mekanikleri ve yan görevleri ile bayağı gömüldüm oyuna. Müzikleri falan da çok güzel, hâlen daha dinliyorum. Sıkıntılarına rağmen ben çok sevdim ve bence herkesin en azından atmosferi için bile tecrübe etmesi gerek.60 saatlik güzel bir deneyimdi. Bir de oyunu oynamadan inceleyenler var, incelemeyin. Çok komik duruma düşüyorsunuz. Önce oyunu bizzat oynayıp düzgünce tecrübe edin, sonra gelin tartışın.PC'niz kaldırmıyorsa da oynayana kadar değerlendirmeyin oyuny. Şu an buglara laf atanların çoğu oyundan bir haber insanlar.
100/85
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…