Sürprizbozan Cyberpunk bitiyor mu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Az önce soygunu yaptım falan ama adamlar alarma geçti. Bundan sonrası spoiler okumayın. ] Jackie öldü, Dex de beni öldürdü. Şimdi Silverhand'e geçtim. Yaptığım seçimlerden dolayı mı böyle oldu yoksa ikisi de her şekilde ölüyor mu? Lütfen spoiler olarak cevap vermeyin sadece soruya evet ya da hayır olarak cevap verirseniz sevinirim.

az önce soygunu yaptım falan ama adamlar alarma geçti. Bundan sonrası spoiler okumayın. ] Jackie öldü, dex de beni öldürdü. Şimdi Silverhand'e geçtim. Yaptığım seçimlerden dolayı mı böyle oldu yoksa ikisi de her şekilde ölüyor mu? Lütfen spoiler olarak cevap vermeyin sadece soruya evet ya da hayır olarak cevap verirseniz sevinirim.

Sen bunu yazdıktan sonra spoiler olarak cevap vermeyin demenin ne faydası var ki:)
Zaten spoilerin hasını sen vermişsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı