Çözüldü Cyberpunk Chippin'in görevi ne zaman gelir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UcanMuz

Hectopat
Oyunu 62 saat oynayıp 2 kere bitirdim 3. ye başladım. Chippin'in görevini bir türlü bulamadığım için 3. kez başladım fakat hala yan görev olarak açılmadı, ne zaman geliyor bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu 62 saat oynayıp 2 kere bitirdim 3. ye başladım. Chippin'in görevini bir türlü bulamadığım için 3. kez başladım fakat hala yan görev olarak açılmadı, ne zaman geliyor bu?
Oyunu bitirmeden önce o görevi yapmalısınız. Ve 4 ayrı lokasyonda Tenya görevini yapmanız lazım hocam.
Oyunu bitirmeden önce o görevi yapmalısınız. Ve 4 ayrı lokasyonda Tenya görevini yapmanız lazım hocam.

Çözüm
Hocam Tenya' görevinin sonunda Johnny ile konuşmanızın ardından hemen 'Chippin In' görevine başlayacaksınız. Hazır olduğunuzda Afterlife'a gidin ve Johnny ile sohbet etmek için bar alanına girin. Ve hapları alın.

Tenya görevine nasıl ulaşırım peki? :D
  • Otomatik Aşk: Bulutlardan ayrıldıktan sonra.
  • İletim: Şapelin dışında.
  • Savaş Zamanında Yaşam: Anders Hellman'ı sorguladıktan kısa bir süre sonra.
  • Ara ve Yok Et: Hanako Arasaka ile konuşmanızın ardından.
  • 4 lokasyon bu hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı