Cyberpunk görev itemi yok

EmreDelerel

Hectopat
Daha fazla  
Cyberpunk'ta son ana görev dışında DLC dahil olmak üzere her şeyi bitirdim. Sadece şu grafitiler ve sibersaykolar kaldı. Ancak bir tane siber sayko görevinde galiba hızlı geçtiğim için günlük yazısı bende yok. Görevse günlük yazısını oku diyor ama mevcut seğil. Ne yapabilirim tam olarak?

@EmreDelerel buga girmesi dışında başka seçenek kalmıyor o zaman. Geçmiş saveden tekrar yapmayı deneyebilirsin.
Çok uzakta ama başka çözümü yokmu.

@EmreDelerel buga girmesi dışında başka seçenek kalmıyor o zaman. Geçmiş saveden tekrar yapmayı deneyebilirsin.
Hocam 50. saatteyim 20. saate kadar var.Save felan yokmu hocam vallaha oyundna soğudum.

Cyberpunk 2077 Hileleri: Para, Silahlar ve Bütün Siber Uzuvlar. şuradan çip alamazmıyım yoksa sadece silahmı.

Son düzenleme:
Hocam tahmini ne zaman cevap verirler?

Hocam cevap verdiler birşey yapamayız dediler.O zaman neden o konuyla ilgili destek ekibi var anlamıyorum.Hocam şimdi ben o görevi yapmasan gizli sonu yapabiliyormuyum.Ya da diğer görevleri yapsam başka save dosyası varsa onu indirsem olurmu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu yapsam işe yararmı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…