Cyberpunk hâlâ alınır mı?

DenizRX

Decapat
Daha fazla  
19 Eylül Cuma akşamı; çıkmadan önce GTA 6 olarak nitelendirilip, çıktıktan sonra “araba duruyor ancak sürdüğüm yol kayboldu” gibi yorumlara maruz kalan, ancak ondan sonra çıkarılan Phantom DLC'si ile tekrardan gündeme olumlamalarla oturan Cyberpunk 2077 alınır mı? DLC ile bugların düzeldiğini duymuştum ve oyun şu anda indirimde 600 lira. Bugların çözümü için illa DLC lazım mı bilmiyorum. DLC ile yine indirimli 28 dolara tekabül ediyor.

Bugların %90 95'i duzelmistir, hala da güncellemeler geliyor ara ara, zaten Steam yorumları da cok olumlu alinir, ben 2 sene önce bitirdim, gecen sene de DLC'i oynadım o zaman bug vs ile karşılaşmamıştım. Oyun da güzel bence. DLC içinse değmez bence cok aşırı beğenmedim.

19 Eylül Cuma akşamı; çıkmadan önce GTA 6 olarak nitelendirilip, çıktıktan sonra “araba duruyor ancak sürdüğüm yol kayboldu” gibi yorumlara maruz kalan, ancak ondan sonra çıkarılan Phantom DLC'si ile tekrardan gündeme olumlamalarla oturan Cyberpunk 2077 alınır mı? DLC ile bugların düzeldiğini duymuştum ve oyun şu anda indirimde 600 lira. Bugların çözümü için illa DLC lazım mı bilmiyorum. DLC ile yine indirimli 28 dolara tekabül ediyor.

Oyun çok toparladı. Neredeyse kusursuz şu an. Ben geçen sene DLC ile oynayıp bitirdim 100 saate yakında oynadım çok keyifliydi. Para konusunda sıkıntı yaşamıyorsan alınır.

19 Eylül cuma akşamı; çıkmadan önce GTA 6 olarak nitelendirilip, çıktıktan sonra “araba duruyor ancak sürdüğüm yol kayboldu” gibi yorumlara maruz kalan, ancak ondan sonra çıkarılan Phantom DLC'si ile tekrardan gündeme olumlamalarla oturan Cyberpunk 2077 alınır mı? DLC ile bugların düzeldiğini duymuştum ve oyun şu anda indirimde 600 lira. Bugların çözümü için illa DLC lazım mı bilmiyorum. DLC ile yine indirimli 28 dolara tekabül ediyor.

Bug falan yok şu an, bana göre bir başyapıt sayılır. Mükemmel oyun.

Oynayacaksan al, daha sonra oynayacaksan birkaç yıl sonra alabilirsin. Bakarsın 20 yıl sonra ücretsiz olur.

Şu an oynanır ve keyif verir halde. Ufak tefek sorunları var mı var. Nedir o sıkıntılar npcler 15 sene öncesinin npcleri gibi takılıyor hala. Arada sırada buglar oluyor mu oluyor. Mesela geçen bir yan görevde öldürmem gereken bot konteynerin içinde kaldı ve görevi yapamadım.

Bug yok diyemeyiz. Buglar hala var ama oyunu bozmuyor. Kesinlikle alınır.

Çok kötü bir zamanda oynamaya kalkmıştım bu oyunu, stresli ve canımın hiç oyun oynamak istemediği bir dönemdi, sadece başını oynayıp temasını ve oynanışını sevmeyip silmiş ve yüzüne bakmamıştım.
Hâlâ oynamadım o günden beri, ön yargı büyük bir şekilde kaldı. Gerçekten mi beğenmedim yoksa dönem kaynaklı stres miydi bilemedim.
Artık alıp oynama vakti geldi sanırım. Büyük bir oyun için fiyatı yüksek hissettirmiyor, DLC ile beraber alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı