Cyberpunk ön sipariş verilmeli mi?

Jmeyz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Cyberpunk ön sipariş verdim bugün internette okuduğuma göre bu indirim kodlarıyla daha ucuza alınabildiğini okudum. Sonra da o kodların yeni çıkan oyunlarda geçersiz olduğunu hangisi doğru? Bir de sizce ön sipariş verilmeli mi fiyatı artma ihtimaline karşı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Epic'in verdiği kuponlardan bahsediyorsun. Evet o kupon sayesinde 60 TL indirimle alınabiliyor. Yeni oyunlarda geçersiz diye bir şey yok. Ön sipariş oyunlarında geçersiz. Oyunu çıktığı zaman alırsan indirimden yararlanırsın ama şu da var çıktığında fiyatı artabilir. Siparişin dursun, oyun çıktığında fiyatı artmaz ve Epic kupon verirse iade eder Epic'ten alırsın.

Sanırım Epic'in verdiği kuponlardan bahsediyorsun. Evet o kupon sayesinde 60 TL indirimle alınabiliyor. Yeni oyunlarda geçersiz diye bir şey yok. Ön sipariş oyunlarında geçersiz. Oyunu çıktığı zaman alırsan indirimden yararlanırsın ama şu da var çıktığında fiyatı artabilir. Siparişin dursun, oyun çıktığında fiyatı artmaz ve Epic kupon verirse iade eder Epic'ten alırsın.
He bide o var epic kupon vermesi lazım o da kesin değil kupon vereceği
Sizce alınmalı mı?
Valla ben bayadır bekliyorum o yüzden aldım

Neden olmasın? Alın 1 saat boyunca deneyin beğenmezseniz 2 saati geçmemiş ve satın alım tarihi üzerinden 14 gün geçmemiş olduğu zaman iade edebilirsiniz bu hakkınız oyun çıktığında başlayacak zaten. Steam'dan bahsediyorum başka yerde satılıyor mu bilmemekteyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı