Cyberpunk vs Dying Light 2 vs RDR2

Çok kararsızım şu an Dying Light 1I bitirmek üzereyim bu 3 oyundan birini alıp indirimden payımı almak istiyorum. Dying Light 2, 1. oyuna göre çok gerilimli duruyor diye kararsız kaldım. Cyberpunk çok eleştirilmişti. RDR2 tarzında ilk oyunum olacağından kararsızım. Tavsiyenize göre kesin alacağım ekstra önerilerinizi de bekliyorum.

Hocam açık ara RDR yazdığın oyunların hepsini bitirdim RDR apayrı bir seviye fiyatı da sudan ucuz vallahi miss gibi alın kaçırmayın cp ve dl 2'den kat kat daha iyidir hikayesi olarak oynanışı olarak acık dünyası olarak oyunu övmeye başlarsam destan yazmaya başlayacağım gözünüz kapalı RDR 2 alınız.

Hocam açık ara RDR yazdığın oyunların hepsini bitirdim RDR apayrı bir seviye fiyatı da sudan ucuz vallahi miss gibi alın kaçırmayın cp ve dl 2'den kat kat daha iyidir hikayesi olarak oynanışı olarak acık dünyası olarak oyunu övmeye başlarsam destan yazmaya başlayacağım gözünüz kapalı RDR 2 alınız.

3 oyuna da sahibim artık :) Teşekkür ederim

Çok kararsızım şu an Dying Light 1I bitirmek üzereyim bu 3 oyundan birini alıp indirimden payımı almak istiyorum. Dying Light 2, 1. oyuna göre çok gerilimli duruyor diye kararsız kaldım. Cyberpunk çok eleştirilmişti. RDR2 tarzında ilk oyunum olacağından kararsızım. Tavsiyenize göre kesin alacağım ekstra önerilerinizi de bekliyorum.
Rdr tekler 60 saat hikaye süresi, güzel hikaye, güzel mekanik ve silah hissi ve açık dünya, tabi bu benim için sizin zevklerinizi tam bilemiyorum. Far Cry alabilirsiniz ekstra olarak 50Tl civarinda şuan.

Kesinlikle RDR2. Şöyle ki Dying Light 2 ve Cyberpunk şuan RDR2 nin indirimli halinden daha pahalı. Hazır RDR2 98 TL olmuşken direk alın, zaten Dying Light 2 Ve Cyberpunk daha da ucuzlayacaktır ileriki zamanda. Kendi görüşüm olarakta Dying Light 2 yi , 2-3 saat kadar oynayıp sildim.
İkisi de zamlandı be hocam….

Technopat Haberler

Geri
Yukarı