D segment dizel araç önerisi

Vaktinde kullandım o arabayı. Ciddi ciddi Renault kullanmıştım ama konforuna şikayetim hayatımda olmaz o arabaya. Limuzin gibi uzundu.
Megane'dan tamamen farklı bir araç.
Bende 1.5 Megane var, kesinlikle iç malzemesi bile özenle seçilmiş bu aracın. Görünüşte Megane gibi dursa da aslında sıvı süspansiyon, 4CONTROL gibi bir sürü E segmenti donanımları var. Passat'da ne 4CONTROL, ne de Head-up Display var.

Bende 1.5 Megane var, kesinlikle iç malzemesi bile özenle seçilmiş bu aracın. Görünüşte Megane gibi dursa da aslında sıvı süspansiyon, 4Control gibi bir sürü e segmenti donanımları var. Passat'da ne 4Control, ne de head-up display var.

Passat önceden fiyatının hakkını veren araçlardandı. Öyle bir pof pofladılar ki arabayı arabanın fiyatları diğer D segmentlerine gore gereksiz artış gösterdi. Şu anki aklım olsa ya 508 ya da 3.20 alirdim.

Passat önceden fiyatının hakkını veren araçlardandı. Öyle bir pof pofladılar ki arabayı arabanın fiyatları diğer D segmentlerine gore gereksiz artış gösterdi. Şu anki aklım olsa ya 508 ya da 3.20 alirdim.
Hocam ben forumdaki nispeten arabadan anlamayan genç kitleyi anlamıyorum. Adam gelmiş, 2004 model 5.20 öneriyor. Allah aşkına, adam arabayı alacak sırf gençlerin apaçilikleri uğruna, sanayiden çıkamayacak. Her bir arızası demek, en az 20.000 - 30.000 masraf çıkarması gerek. Ben de gencim eyvallah ama adam mantık aracı arıyor, çocuk gelmiş 5.20 al diyor. Vallaha bu tarz üyeler arabalardan bir gram anlamıyor ya.
Zaten bunların yeni kasalarının temizlerini bulmak zor, bir de 15-20 yıllık araçlar olunca iyice zor oluyor. Adam son binicisi olmak istemiyor ki. Uzun yıllar kullanayım diyor.

Bende 1.5 Megane var, kesinlikle iç malzemesi bile özenle seçilmiş bu aracın. Görünüşte Megane gibi dursa da aslında sıvı süspansiyon, 4Control gibi bir sürü E segmenti donanımları var. Passat'da ne 4Control, ne de Head-up Display var.

Megane'de harbiden güzel. Yüksek donanım alırsan al sana Passat konforu.

Hocam 2015 Passat kullanıyorum. Öncelikle 2.0 motor düşünmekte haklısınız Passat dahi olsa 1.6 secerek pek iyi yapmamışım. (2.0 motorlarında vergisi fazla geliyor😄) D segment araç için iyi bir bütçeniz var bende araştırayım hocam. Beğendiğiniz SuperB'lerin km si genelde kaç km de oluyor ve hasar durumları nedir?
Hocam eski kasalara bakıyodum. Ortalama 150K KM 2013-15 arası. 1.6 dizel DSG olanı. 350-420 arasına satılıyor. Ama biraz vazgeçtim Insignia'dan sonra. Üstte bir siyah Insignia attım inceleyebilirsiniz.

Megane gerçekten güzel ama bakımları pahalanmış.
2.200 lira civarına yaptırdık. Garanti devam ettiği için mecbur.

Ben ilk talismana bindiğimde sene 2016tıydı test sürüşüne gitmiştim ondan seneler sonra almak nasip oldu şimdi Mercedes E200 var.

Hocam ben forumdaki nispeten arabadan anlamayan genç kitleyi anlamıyorum. Adam gelmiş, 2004 model 5.20 öneriyor. Allah aşkına, adam arabayı alacak sırf gençlerin apaçilikleri uğruna, sanayiden çıkamayacak. Her bir arızası demek, en az 20.000 - 30.000 masraf çıkarması gerek. Ben de gencim eyvallah ama adam mantık aracı arıyor, çocuk gelmiş 5.20 al diyor. Vallaha bu tarz üyeler arabalardan bir gram anlamıyor ya.
Zaten bunların yeni kasalarının temizlerini bulmak zor, bir de 15-20 yıllık araçlar olunca iyice zor oluyor. Adam son binicisi olmak istemiyor ki. Uzun yıllar kullanayım diyor.

Hocam onlar lafa gelince öneriyor kendi acak olsa odabilir o kadar masraf yapacağını. Başkasına önerirken sadece marka.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı