D-Smart belasından nasıl kurtulunur?

ÖmerFaruk_56

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ocak 2020'de D-Smart ile 24 aylık sözleşme yaptık. Şu an hiç memnun değilim. Ayda 136 lira fatura ödüyorum. 50 Mbps internet ve mega paket TV şu anki paketim. 50 Mbps internetin anca 24 kadarını kullanabiliyorum. Cayma bedeli ise 1465 lira dediler. Bu cayma bedelini ödemeden nasıl kurtulurum şu tefecilerden? İnternette 1 yıl üzeri taahhütlerde cayma bedelsiz iptal edilebilir diyor. Süreci bilen biri anlatabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ocak 2020'de D-Smart ile 24 aylık sözleşme yaptık. Şu an hiç memnun değilim. Ayda 136 lira fatura ödüyorum. 50 Mbps internet ve mega paket TV şu anki paketim. 50 Mbps internetin anca 24 kadarını kullanabiliyorum. Cayma bedeli ise 1465 lira dediler. Bu cayma bedelini ödemeden nasıl kurtulurum şu tefecilerden? İnternette 1 yıl üzeri taahhütlerde cayma bedelsiz iptal edilebilir diyor. Süreci bilen biri anlatabilir mi acaba?
Dondurabilirsiniz diye biliyorum 6 ay civarı. Ama taahüt nasıl iptal edilir bilemem. Allah yardımcınız olsun.

Ben D-Smart illetinden kurtuldum 8Mbps alıyordum ve 4 kişi yaşıyoruz oyun oynayamıyordum pingten dolayı şu an TurkNet'e geçtim 35Mbps 6 upload alıyorum yayın bile açabiliyorum.

Geçenlerde haberlerde çıkmıştı vaadedilen hızı alamayan biri dava açıp cayma bedeli iadesi almıştı.

Zaman zaman saglayicilar kampanyalar yapiyor. Bu kampanyalarda cayma bedelinin tamami ya da bir kismini yeni saglayici karsilayabiliyor. Daha once arastirirken denk gelmistim. Takip etmekte fayda var.

Bu hızı kablolu iken mi alıyorsunuz kablosuz iken mi?
Modeminiz ADSL mi VDSL mi ?
Altyapınız en fazla ne kadar destekliyor.
Hocam altyapı ve modem VDSL. Kablolu kablosuz fark etmiyor aynı sonucu alıyorum. Bana altyapiniz 50 Mbps destekliyor dendi.
Hocam anlık olarak aldım.
Bir üst katta dayım oturuyor. 35 Mbps Türknet kullanıyor. Benim resmini yukarıda attığım modemi oraya taktığımda ise maks hız yazan yerde 45000 kbps yazıyordu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-02-12-19-27-39-541_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-02-12-19-27-39-541_com.miui.gallery.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı