D-Smart'tan TürkNet'e Geçmek

Sadece TV olarak fiyatın yarısı elinizde kalsa ve o hızları geri kalan tutarda kolay kolay alamayacağınız bir servis sağlayıcısına katılacağınızı varsayarsak her türlü değiştirmek mantıksız kalıyor.

100 Mbps paket kullanıyorum Turknet. Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ne Ping sorunu yaşadım ne de hız konusunda bir düşüş yaşadım. Bu 4.ayım Turknet ile. Fakat bu ISS'de artık tamamen şans işi oldu. Kimi var kullanan çok memnun benim gibi, kimi var hiç memnun değil. Turknet'e geçin deneyin eğer memnun kalmazsanız ilk ay iade edin paranızı alın. Öyle bir kampanyası var.

TürkNet'e geçilmesini asla tavsiye etmem. Varsa şansınız, Türksat Kablo öneririm.

Eğer altyapınız yüksek hızları destekliyorsa, Turknet'e geçmenizi öneririm. Eğer kullandığınız hızın üstüne çıkamıyorsa altyapınız, o zaman Kablonet'de önerebilirim. Kablonet, Turknet'e göre daha pahalı bir ISS. Eğer 75, 100 Mbps hızları destekliyorsa altyapınız Kablonet çok cep yakar. Turknet'i öneririm bu durumda.

Kablonet'e TV + sinema paketi + 50Mbps download - 5Mbps upload ile sınırsız internet = 80TL şansınız varken TürkNet'i asla önermem. Altyapı olduğundan emin olun, ve unutmayın, yanlış hatırlamıyorsam saat 19:00-00:00 arası hız 20Mbps'e indiriliyor, onun dışında hep 50Mbps.

Arkadaşlar öneri yapmış ama bence Türksat en iyisi. Senin soruna göre düşünürsek başka bir sağlayıcıya geçmek mantıklı değil. Ama komple hizmeti kapatır Türksat'taki gibi TV özelliklerini alırım dersen hiç durma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı