DA-G2 vs DA-V4 sistem

h0pe1903

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Aşağıdaki iki sistemi karşılaştırıyorum. DA-V4'ün fiyatı 3.499 TL şu an. R5 1600'ü R5 2600,8 GB olan RAM'i 16'ya yükselttiğimde sistemin ücreti 4100 TL oluyor. Aynı zamanda bu sistemde RX580 8 GB bulunuyor.
Bir alttaki sistemde daha ucuz bir anakart ve RX570 ekran kartıyla birlikte 8 GB RAM'li, üzerinde değişiklik yapılmamış hali bile 4300 TL.

Neyi kaçırıyorum anlayabilmiş değilim. DA-V4 bahsettiğim şekilde parçalar değiştirilip alınır mı hala? Ya da aynı fiyat aralığında bir sistem öneriniz olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçırdığınız bir şey yok zaten DA-G2'de stokta yok eski bir sistem 1 yılı var kafadan neden onunlar karşılaştırma gereği duyuyorsun ki? DADG2 al geç bu arada madem 4.1k verebiliyorsun.

Arkadaşım sen 'şunu al geç' gibi yorumlara bakma. Diğer konuları da oku.
DA-V4 te R5 2600 ü 400 TL gibi bir fark vererek yükseltmek mantıksız.
DADG2 yi bir incele.
Bir de bu adresten kasayı - fiyat farkıyla MB501L yapıp alabilirsin. Lite 5 hava akışı hakkında kötü yorumlar var.

DADG2 yi bir incele.
Bir de bu adresten kasayı - fiyat farkıyla MB501L yapıp alabilirsin. Lite 5 hava akışı hakkında kötü yorumlar var.
Aynen Lite 5 kasayı bir önceki sistemimde kullandım. Memnun kalmadım o yüzden DADG2 yi almak istemiyorum. attığın linkteki kasayı da incelemiştim o da alınabilir aynen

DADG2 yi bir incele.
120GB SSD ile Windows'u kurar masaüstünde paint'te gezinir artık bu kadar depolamadan kısılmaz. QP Nitro'ya göre DADG2 daha avantajlı milyon trilyon tane video konu vardır onunla alakalı göz atabilirsin. Şu yenilerin bak tırnak içinde söylüyorum ''laf çarpıtma sevdalarına bayılıyorum.''

120GB SSD ile Windows'u kurar masaüstünde paint'te gezinir artık bu kadar depolamadan kısılmaz. QP Nitro'ya göre DADG2 daha avantajlı milyon trilyon tane video konu vardır onunla alakalı göz atabilirsin. Şu yenilerin bak tırnak içinde söylüyorum ''laf çarpıtma sevdalarına bayılıyorum.''
Depolama konusunda problemim yok. sistem üzerinde SSD/HDD olmasa da olur benim için. Hazır sistem olmadan parçaları tek tek topladığımda bile şuan SSD/HDD hariç bu fiyatları bulduğu için niye eksik olsun madem aynı fiyata geliyor diyerek hazır sistemlere bakıyorum. Bu sebeple sordum aynı fiyat bandında alabileceğim başka bir sistem var mı diye

Depolama konusunda problemim yok. sistem üzerinde SSD/HDD olmasa da olur benim için. Hazır sistem olmadan parçaları tek tek topladığımda bile şuan SSD/HDD hariç bu fiyatları bulduğu için niye eksik olsun madem aynı fiyata geliyor diyerek hazır sistemlere bakıyorum. Bu sebeple sordum aynı fiyat bandında alabileceğim başka bir sistem var mı diye
Bütçeni tam olarak söyler misin bana?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı