DA yargı dağıtıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laf söylemek için laf söylüyorsunuz. Adam bal gibi sistem yapıyor size batıyor, başka bir şey yapıyor size batıyor. Arkadaş anlamadım amacınız ne, neden kıskanıyorsunuz akıl almıyor.
DA SISTEM 3'e de İLK ÇIKMIŞ HALİ İLE böyle laflar yapabiliyor musunuz, hayır. Bu adam 5000TL'ye RTX sistem yapsa siz gene olmayan bir kusur bulursunuz. Amacınız ne bilmiyoruz, bu kadar saçma konuşmaya lüzu.. ne lüzumu bu kadar saçma konuşmaya hakkınız yok. Herkes kendi işine baksın, boş boş laf yapmasın.

Beyler işin çivisini çıkartmayın. Eleştiri yaptı adam @Clarence Morrow sadece abartmayı bırakın konu açıyorlar bunun için da forum yöneticileri.

@24099 hocam size ne diyor bunlar yahu :D.
1599477358402.png

Yalan-yanlış bilgilerle adamı karalamayı bırakın artık. Girdim ilim meclisine , eyledim kıldım talep, dediler ilim geride, illa edep illa edep.

Ülkenin düşmanı olan diğer ülkelere bu kadar öfke kusulmaz, ne kadar boş kafa New var ise gelmişler Technopat askeri gibi diğerlerine sıkıyorlar, zaten forumların amacı birbirine savaş açmak değil mi birbirine laf atmak yalanlar savurmak :d.

Yayıncı sistemlerinin hiçbiri fiyatını hak ediyor mu? Mesela Unlost un sistemleri tam bir faciaydı, kimse bunu inkar edemez, aynı şekilde çoğu yayıncı adına çıkan sistemde bu şekilde fiyatına göre kötü.

Fakat burada Abdullah Hacıgül(DA)nın yaptığı sistemlere bakınca çıktığı zaman gayet fiyat/performans oluyor? Adam ne kadar uyguna çıkarırım da şu dolar kurunda milletin cebini rahatlatırıma bakıyor.

Güncel olarak bakalım şuanki DA 3 sistemin ilk çıktığı R5 3600 + 1660 Super'li hali yani 5400 TL iken aynı parçaları Akakçe'den bulup toplayın, daha ucuza getirirseniz gösterin, görmek istiyorum şu "Tek tek topla kesin daha ucuz olur diyenleri", onlar yayıncı sistemi için geçerli.

Aynen öyle. Neden acaba sadece kendi üstlerine alınıyorlar?

O kişiler beni alakadar etmez beni alakadar eden taraf eleştiri yapmak ya da sistemini buraya gelip konu da savunmak yerine konu açıp kavga çıkarmak. Burada ki kitle oraya oradakiler de buraya saldıracak şimdi doğru mu sence?

Bize fanboy diyenler kendi forumlarının ve kurucularının fanboyluğunu yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı