Gamepower'a yapılan ön yargı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birisi sistemini yazmayınca kahin miyiz biz bileceğiz diyorlar ama Gamepower kullanmadan kahinlik yeteneklerini konuşturuyorlar. O marka çöp PSU patlıyor diye. Kullandın mı diye sorunca da öyle diyorlar der.
"Öyle diyorlar" diyeni hiç duymadım. Şunu diyen olmuştur: "İnternetteki bir sürü yoruma ve arkadaşlarımın/çevremin/kendi yorumuma göre bu ürün kötüdür, daha iyilerini bulabilirsiniz."

"Öyle diyorlar" diyeni hiç duymadım. Şunu diyen olmuştur: "İnternetteki bir sürü yoruma ve arkadaşlarımın/çevremin/kendi yorumuma göre bu ürün kötüdür, daha iyilerini bulabilirsiniz."
Kesinlikle internette bu marklardan şikayetçi onlarca insan varken "ben aldım bir sorun yok" diyen insanları anlamıyorum. Biraz araştırın bu markalardan insanlar neler çekmiş ama yok. 10 üründen 7'si bozuk iken siz hala o "3 tanecik" ürünü savunuyorsunuz. Pes diyorum. Yani PSU yüzünden tüm sistemi yananlar da mı yalancı? Hocam biraz "Google amcayı" kullanın lütfen...

Bazı ekipmanları başarılı fakat PSU gibi ürünlerde oldukça vasat.

Klavye ve kulaklıkları asla alınmaz. PSU'ya girmiyorum bile. Monitörünü alanlar var, piyasada o fiyatta düzgün ürün yok sanki 100 lira az verip Gamepower alıyorlar inanılmaz gerçekten. Kaliteli falan diyen var, bu kaliteliyse Corsair, Asus ne?

Gamepower mouse kullanan ve klavyesini de kuzeni kullanmış birisi olarak ağır eleştiri yapacağım.
3D yazıcıdan basıp kartları ve sensörleri kendim yerleştirseydim daha kaliteli bir iş yapardım. Bu kadar kalitesiz bir marka olamaz. Resmen çöpten çıkarmışlar. Klavyeyi max 3 ay kullanıyorsunuz. 3 aydan sonra ışıklar teker teker sönüyor ve klavye kendini imha etme evresine geçiyor. Mouse için işler biraz daha uzun. 6 ay dayandı ve içerideki lehimleri koptu. 2 tane yan tuş bozuldu. Tavsiye etmem, etmeyiniz. İyi akşamlar dilerim. 😌

İnanılmaz bir forum burası Patriot önerdiler deli gibi 2 kere SSD aldım 2 side düşük okuma hızlı çıktı Gamepower alma dediler kulaklık ve mouse aldım 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum herhalde herkesin kendileri gibi çok parası olduklarını düşünüyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı