Daha önce açılmış MSI monitörü iade etmeli mi?

serdar84

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Profil Kapağı
1525950889
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta içerisinde internet üzerinden MSI MAG274QRF-QD monitör aldım. Monitör geldi, kutu üzerindeki güvenlik bandı kesilmiş fakat dikkat çekmesin diye güvenlik bandının üzeri tekrar koli bandı ile yapıştırılmış. Koli bandını kopardığımda güvenlik bandının kesilmiş olduğunu anladım. Kutuyu açtım, içindeki kitapçık ve cıvataları poşetinden çıkarılmış ve dağınık durumdaydı. Monitörün kurulumunu yapıp çalıştırdım. Sol alt köşede 1 adet ölü piksel mevcut. Ölü piksel testinde yakından bakınca belli oluyor.
Hb üzerinden aldım fakat asıl satıcı farklı. Asıl satıcı ile görüşüp durumu anlattığımda, "bize gönderin ürünü teknik servisimiz kontrol etsin, uygun görürse size yenisini göndeririz" dedi. Şu andaki ölü piksel köşede olduğu için dikkat çekmiyor. MSI'ın ölü piksel konusunda sicilini de bildiğim için iade edersem ve bana yeni gönderecekleri monitörde de ölü piksel çıkarsa ve ekranın ortasında olursa diye çekiniyorum.
Sizlerin de görüşlerini almak istedim, teşekkürler.

Ürünü aldıktan sonra 14 gün boyunca cayma hakkınız bulunuyor iade edip başka monitör alabilir veya garantisi varsa teknik servisine gönderin.

Kargoyu alırken rapor tutmadıysanız iade yapamazsınız. (Bence.)
İade yapamazsınız dediğim konu önceden açılmış olma durumu. Siz "Bu ürün önceden açılmış." diyerekten iade yapamazsınız demek istedim, gülücük atan arkadaşlar yanlış anladı sanırım. Ölü piksel konusunda mecbur tamir edilecek ya da değiştirilecek.

İade yapamazsınız dediğim konu önceden açılmış olma durumu. Siz "Bu ürün önceden açılmış." diyerekten iade yapamazsınız demek istedim, gülücük atan arkadaşlar yanlış anladı sanırım. Ölü piksel konusunda mecbur tamir edilecek ya da değiştirilecek.
olm adamın üstüne bu kadar gitmeyin la sadece kendini tarif edememis ben ilk okuyuşta anlamıştım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı