serdar84
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1525950889
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta içerisinde internet üzerinden MSI MAG274QRF-QD monitör aldım. Monitör geldi, kutu üzerindeki güvenlik bandı kesilmiş fakat dikkat çekmesin diye güvenlik bandının üzeri tekrar koli bandı ile yapıştırılmış. Koli bandını kopardığımda güvenlik bandının kesilmiş olduğunu anladım. Kutuyu açtım, içindeki kitapçık ve cıvataları poşetinden çıkarılmış ve dağınık durumdaydı. Monitörün kurulumunu yapıp çalıştırdım. Sol alt köşede 1 adet ölü piksel mevcut. Ölü piksel testinde yakından bakınca belli oluyor.
Hb üzerinden aldım fakat asıl satıcı farklı. Asıl satıcı ile görüşüp durumu anlattığımda, "bize gönderin ürünü teknik servisimiz kontrol etsin, uygun görürse size yenisini göndeririz" dedi. Şu andaki ölü piksel köşede olduğu için dikkat çekmiyor. MSI'ın ölü piksel konusunda sicilini de bildiğim için iade edersem ve bana yeni gönderecekleri monitörde de ölü piksel çıkarsa ve ekranın ortasında olursa diye çekiniyorum.
Sizlerin de görüşlerini almak istedim, teşekkürler.
Hb üzerinden aldım fakat asıl satıcı farklı. Asıl satıcı ile görüşüp durumu anlattığımda, "bize gönderin ürünü teknik servisimiz kontrol etsin, uygun görürse size yenisini göndeririz" dedi. Şu andaki ölü piksel köşede olduğu için dikkat çekmiyor. MSI'ın ölü piksel konusunda sicilini de bildiğim için iade edersem ve bana yeni gönderecekleri monitörde de ölü piksel çıkarsa ve ekranın ortasında olursa diye çekiniyorum.
Sizlerin de görüşlerini almak istedim, teşekkürler.