Dalgalı Saçların Çözümü

Yapacak bişey yok yardımcı olan herkeze teşekkürler.
Saçlarım o kadarda dalgalı değil aslında sorunu buldum sadece banyo yaptıktan sonra saçlarımı kurutuyorum hatta yeşil sabun kullandım.Kuruttuktan sonra saç eskisi gibi olmuyor kendi saçıma göre fazla kuru kalıyor normalde biraz yağlı saçlarım var.Banyo yaptıktan sonra kuru kaldığı için şekili sürekli bozuluyor ve bozulduktan sonra dalgalanma başlıyor önerilerinizi bekliyorum bide saçları yağlı kalması için bi sprey felan varmı banyodan sonra kullanabilirim şimdiden teşekkürler.
Öyle bi çözüm yok çok denedim. Şu an deniz tuzu spreyi kullanıyorum biraz idare ediyor taramaya yardımcı olarak. Tek çözüm brezilya fönü.
Öyle bi çözüm yok çok denedim. Şu an deniz tuzu spreyi kullanıyorum biraz idare ediyor taramaya yardımcı olarak. Tek çözüm brezilya fönü.
Nedir bu biraz anlatırmısınız?
 
Son düzenleme:
Ben de aynı sorundan muzdarip bir kişiyim ama çözüm yolu olarak bir tek fön makinesi ve olduğundan biraz daha kısa tutmaya çalışarak buldum. Yani banyodan çıktıktan sonra saçımı kurulayıp şekil verme kısmını fön makinesi ile yapıyorum. Saçlarımı da çok fazla uzatmıyorum. Çok fazladan kastım dalgalı hale geldiğinden bir tık daha kısa tutuyorum saçlarımı.
 
Saç düzleştirici kullanıyordum saçlarıma hiçbir şey yapmadı ama saçlarımı düzleştirmedi de, şuan arkadan bağlıyorum saçları öyle idare ediyorum omuzlarımın biraz aşağısına kadar uzunluktalar. Daha uzadıkça düzleşir diyorlar da hadi bakalım olmazsa tanıdık bir bayan kuaföründe bir şeyler yaptırmayı deneyeceğim belki onlar düzleştirebilirler belki ben yapamıyorumdur.
 
Benimki sürekli wax kullanarak iyi oldu aslında ama bana kaliteli bir wax ve dediğim gibi banyodan sonra kullanabileceğim bir bakım kremi gibi bişey varmıdır fiyatlarıda aşmasın pek bi yardımcı olan herkeze teşekkürler.Önerilerinizi bekliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı