Hocam dikkat etsinde sektirmesinUydurma bir hikaye. Gece dans eden Sırp bir kadın görürsen seni bıçakla çok hızlı bir şekilde kovalıyormuş.
Allah aşkına gitmişsin ilk bulduğun yerden kopyala yapıştır yapmışsın, bari çevirme zahmetine girseydin.Bir olayı yok.
"The Serbian dancing lady from TikTok wasn’t fresh footage, it’s actually from 2019. It was first created following local media reports. At the time an eyewitness claimed a woman wearing a national dress had been spotted jumping out in front of cars and people with a knife and making threats The unidentified witness suggested the woman wasn’t very well and was apparently roaming a busy street before she was caught on camera by people passing."
Kısa özet bu.
Çeviri yapacak kadar önemli bir konu değil ve evet ilk bulduğum yer birde mizah konusu olan bir şeyi mi araştırayım. Yok cidden gerçekti gece çıkan kadın ben gördüm bizim burada, dikkat et.Allah aşkına gitmişsin ilk bulduğun yerden kopyala yapıştır yapmışsın, bari çevirme zahmetine girseydin.
Konu sahibi Google'dan da öğrenebilirdi. Bizim kendi beynimizden çıkan düşüncelerimizi almak istemiş demek ki. Kopyala yapıştır yazacağıma hiç yazmam daha iyi.Çeviri yapacak kadar önemli bir konu değil ve evet ilk bulduğum yer birde mizah konusu olan bir şeyi mi araştırayım. Yok cidden gerçekti gece çıkan kadın ben gördüm bizim burada, dikkat et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.