Dareu A950 Pro alınır mı?

Merhaba, bu fareyi alayım mı? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa benim için çok tatlı olur.
Claw, ve arada fingertip tutuyorum fareyi el ölçülerim de üstten aşağıya 18cm yanlardan 8cm. Benim için uygun gelir mi bu fare?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir, sorun göremiyorum da satışı var mı? Stoku bitmiş görünüyor.

Satıcı connectgame millet bayağı şikayet etmiş defolu ürün iade edilen ürünleri VS gönderiyorlar sorun olması durumunda paketi açıldı diye bahane edip geri almıyorlar diye?
Güncel olarak hala öyle mi başka alternatifi de yok ki bu fareyi satanların adamlar tekel olmuş.

İyiymiş. Ama A950 Pro'yu 1200 liralarda görünce 4K'sına 2 bin verilir mi, bilemedim. Yine de alternatifi pek yok gibi o paraya.

4K'sı önem ifade etmiyorsa A950 Pro alayım?

Akakçe VS görünmedi google arayarak buldum bu link;
bir sıkıntı yok değil mi aynı ürünler?

Satıcı connectgame millet bayağı şikayet etmiş defolu ürün iade edilen ürünleri VS gönderiyorlar sorun olması durumunda paketi açıldı diye bahane edip geri almıyorlar diye?
Güncel olarak hala öyle mi başka alternatifi de yok ki bu fareyi satanların adamlar tekel olmuş.

Maalesef öyle. ConnectGame'ye zerre güvenmiyorum ben de. Sorunlu ürüne rastlanırsa tek çözüm Dareu'nun desteği.

Zerre önemi yok. Varsayılan olarak gelen 1K Hz gayet yeterli ama A950 Pro'nun stoğu yok.

Ürün aynı ama stoğu yok.

1705532468207.png

İyiymiş. Ama A950 Pro'yu 1200 liralarda görünce 4K'sına 2 bin verilir mi, bilemedim. Yine de alternatifi pek yok gibi o paraya.
Düz pro 1300 TL idi stokta varken.

Stokta yok. Ayrıca connectgame sorunlu evet ama ürünlerinden en az sorun çıkaranları endgame ve dareu modelleri. Sorun çıkarsa da globalına mail atıyorsun markanın connectgame faturası ile onlar çözüyor işini.

O pro versiyonu ve stokta yok benim attığım 2klık olan 4k versiyonu.

Düz Pro 1300 TL idi stokta varken.

Stokta yok. Ayrıca connectgame sorunlu evet ama ürünlerinden en az sorun çıkaranları Endgame ve dareu modelleri. Sorun çıkarsa da globalına mail atıyorsun markanın connectgame faturası ile onlar çözüyor işini.

O Pro versiyonu ve stokta yok benim attığım 2K'lık olan 4K versiyonu.

Nasıl çözüyorlar yurt dışından ürün mü gönderiyorlar sorun olması durumun da mevcut ürünü onlara göndermemi VS mi istiyorlar uzun bir işlem olmaz mı?
Şanslı bir insan değilim umarım sorun çıkmaz her şeyin en sağlamını en bilindik marka aldım bu ana kadar marka diye bu kadar paralar pahalı diye düşünüyorum bir şans vereceğim bu tarz markalara.

Nasıl çözüyorlar yurt dışından ürün mü gönderiyorlar sorun olması durumun da mevcut ürünü onlara göndermemi VS mi istiyorlar uzun bir işlem olmaz mı?
Şanslı bir insan değilim umarım sorun çıkmaz her şeyin en sağlamını en bilindik marka aldım bu ana kadar marka diye bu kadar paralar pahalı diye düşünüyorum bir şans vereceğim bu tarz markalara.
Yurtdışından gönderiyorlar mevcut ürünü göndermene gerek kalmıyor elinde kalıyor. Şimdiye kadar alan insanların hiçbirinde sorun çıkmadı Dareu'larda dolayısıyla rahatlıkla önerebiliyorum. M800 Pro önermeme nedenim bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı