İnceleme Dareu EK75 mekanik klavye incelemesi

Kullandığınız diğer klavyelerden daha iyi deneyim sunacaktır. Ancak yazılımını hiçbir şekilde bulamadım belki eksi sayılabilir ama Printscreen tuşu mevcut:

Ek olarak tuşlar RGB.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada siyah olanının incelemesi de mevcut.

Ek olarak bu klavyelerde N Key Rollover özelliği var yani klavyedeki tüm tuşlara aynı anda bassanız bile algılıyor. Bu da bir artı olacaktır.

Alışveriş yaptım ve yapan herkese de ürünleri gelmiş. Tek sorun garantisi olabilir zira kimse ulaşamıyormuş. Zaten bu ürünler yurt dışından geldiği için normal şartlarda garantisiz oluyor ama ConnectGame kendi garantisini sunduğunu söylüyor ama ben garantisi yok diye varsayıyorum. O yüzden bunu bilerek alırsanız sorun yaşamazsınız.

Kısacası alırken sorun yaşamazsınız. Üründe de sorun yaşamazsınız ama garantiyi yok saymalısınız.

Alloy Origins Red daha iyi bir ürün hocam, ondan geçerseniz olabilir ama Apex 3'den iyi.

Red switch kullanamıyorum asla ürünün switchleri sert mi yumuşak mı? Bilgilerde 40g olduğu yazıyor.

Red switch kullanamıyorum asla ürünün switchleri sert mi yumuşak mı? Bilgilerde 40g olduğu yazıyor.

Blue gibi hissiyatı var ama red kadar sessiz hatta daha sessiz ama tuşlara basıldığı zaman tok bir ses çıkıyor. Ben Outemu Red Switch'den geçtim ve çok daha güzel bir basım hissi var. Bastığında tuşa bastığını hissediyorsun ve öyle zorladığını da söyleyemem.

@Motionless IN White, red gibi yumuşak olmaması önemli. Benim parmaklarım hep tuşların üstünde olduğu için yanlışlıkla basma gibi durumlar yaşıyordum. Şu an blue kullanıyorum tek sorun sesi. Yorumun için teşekkürler.

Blue gibi hissiyatı var dediğim gibi. Red gibi ufacık dokununca yazmıyor. Ayrıca sessizliği de red ile aynı o yüzden ikisinin karışımı gibi düşünün ama daha tok ve kaliteli hissettireni.
Site güvenilir mi hocam ? Yılbaşından sonra fiyatı artar mı acaba direk çekeyimmi yoksa

Blue gibi hissiyatı var dediğim gibi. Red gibi ufacık dokununca yazmıyor. Ayrıca sessizliği de red ile aynı o yüzden ikisinin karışımı gibi düşünün ama daha tok ve kaliteli hissettireni.
Ve %75 klavye kullanmadığım için soruyorum numpad i istediğimiz tuşa atayabiliyor muyuz GTA da falan lazım oluyor da çünkü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…