İnceleme Dareu EK75 mekanik klavye incelemesi

Site güvenilir mi hocam?
"Site güvenilir mi hocam" sorusuna cevap göremedim. Cevabı ben vereyim. Oradan fare ve klavye aldım. Şikayetvar sitesinde tonlarca şikayet var, ama ben bir sorun yaşamadım. Belirli telefon numaraları var, ama kapalı bildiğiniz kapanmış. Ürünü gönderiyorlar sorunlu değil yani. Kendileri Instagram üzeriden aktif ve cevap veriyor.

@Uton
Bu fiyattaki bir klavyede öyle bir özellik olmaz. Çok pahalı klavyelerde belli başlı markalarda gördüğüm bir şey. İyi çalışıyorsa dediğiniz klavyelere yönelebilirsiniz tabii ki.

@668694

Buna bakılabilir aslında. PBT'ye sahip. Brown Tacticle Switchlisi güzel duruyor ve vergi de çıkmıyor. İndirim kodlarına bakın daha da düşebilir fiyat.

Hocam bu siteyi biliyorum ama sanırım yurt dışından geliyor ürünler ne zaman gelir ve gümrük de vergi olayı felan oluyormuş aslı nedir ?

Bu sitede ki fiyatlar normal mi yoksa halisünasyon mu görüyorum. Markalar popüler değil ve bir çok markayı arattığımda sonuç çıkmıyor ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-31-00-50-01-492_com.android.chrome.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2023-12-31-00-49-56-101_com.android.chrome.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2023-12-31-00-49-48-723_com.android.chrome.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu sitede ki fiyatlar normal mi yoksa halüsinasyon mu görüyorum. Markalar popüler değil ve birçok markayı arattığımda sonuç çıkmıyor?

Neden normal olmasın ki?

@sahbazov Endgame yurt dışında çok büyük bir firma. XTRFY'de ülkemizde bilinmese de gene oldukça kaliteli ürünler çıkarıyor. Fnatic ise bildiğimiz takımın markası hepsi de en iyi ürünler attıklarınızda. Fiyatlarda olması gerektiği gibi aslında. Marka yurt dışında biliniyor diye saçma sapan fiyatlar girilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…