İnceleme Dareu EK75 mekanik klavye incelemesi

Markaları duymadım.

Markaları duymamış olman sonucu değiştirmiyor.

Xtrfy M4 kullanmaktayım gayet memnunum hani bundan sonra M4 Wireless uygun olsa geçiş yapmak isterim.

Fnatic bildiğimiz takımın markası ve o kulaklığı oldukça iyi fiyatına göre. Saf FPS kulaklığı.

Keza Endgame en baba firmalardan biri. O mousepadindeki kayganlık piyasada olan birçok üründe yok.

Duyulmamış olması kaliteli oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Ülkemizde Razer, SS, Rampage Gamepower moruq alın çok iyi diyenlerden geçilmediğinden duymuyorsunuz.

Bence haklısınız hocam.

Hocam connect game sitesinden hem

Fnatic React+ almayı hem de klavye almayı planlıyordum da iade işlemleri sıkıntılıymış öyle okudum bir sorun çıkarsa çok uğraştırırlarmış sizce ne yapayım ? (Kulaklık en ucuz bu sitede) @Shuichi Tatsuo

Son düzenleme:
Kulaklığı ayıplı ürün olmadığı sürece hiçbir şekilde iade edemezsiniz.

Klavye açısından sıkıntı kesin çıkar diyemem. Sıkıntı çıkacaksa da keyfi iadeden çıkar ayıplı iade isteğinden çıkmaz.

Ayıplı iade nedir hocam ?

Ve size gelen kargo kaç günde elinizde oldu bir sorun çıktı mı ? Çıkarsa iade talebinde bulunabilir miyiz?

Ayıplı iade nedir hocam?

Ve size gelen kargo kaç günde elinizde oldu bir sorun çıktı mı? Çıkarsa iade talebinde bulunabilir miyiz?

Üründe bir kusur vardır sorun vardır. Ayıbı vardır yani.

1-2 günde geliyor. Konu sahibine 1 günde geldi. İlk geldiğinde çıkarsa iade istersin ama sonradan çıkarsa garantiye yollamadan iade mümkün olmayacaktır.

Switch'lerini değistirebiliyor muyuz?

Merhaba ürünü sipariş ettim ama aklımda bir soru var. Ürün bildiğim kadarıyla hot swao değil öncelikle doğru mu biliyorum? Sizin değerli yorumlarınız ışığında hot swap olmamasının uzun vadede ne gibi eksileri olabilir çok fazlw mekanik klavye tecrübem yok aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum.

Hissiyatından ve sesinden sıkılabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…