İnceleme Dareu EK75 mekanik klavye incelemesi

@4bigpower Uzun vadede herhangi bir sorun olmaz. Sadece farklı Switch denemek istediğinde takamazsın olur biter. Onun haricinde hissiyatı falan gayet güzel. Teknik anlamda da fırlatmadığın sürece sorun olacağını sanmıyorum.

Bu arkadaşlarda stok sorunu yok gibi. Red Switch de varmış beyaz. Brown da ilgimi çekmiyor değil Tacticle olması nedeniyle.

Klavyeyi 1 ocak gece sipariş verdim. 2 ocakta kargoya verildi ve bugün 3 ocak klavye elimde. Yorumlarda konu sahibi arkadaşımız red switchten geçince çok farklı geleceğini söylemişti diye hatırlıyorum. Klavye gerçekten çok iyi hissettiriyor yazı yazarken, premium bir hissiyat veriyor. Yazı yazarken ses çok akıcı ve thock thock şeklinde. Plastik kalitesini pek beğenmedimi itiraf edeceğim. Ama onun haricinde her şey çok güzel. Önceliğim yazı yazmak olduğundan benim için oldukça iyi. Sanırım siteye çok yüklendik ki fiyatı 1400 yapmışlar. Ben 999 TLden alan son şanslı kişilerdenim. Konuyu açıp almama vesile olan @Motionless IN White arkadaşa teşekkürler.

Az önce Apex 3 TKL'yi sattım ve bunun siparişini verecektim. Fiyat 1500 olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…