Dark ARGB fan kontrolcü nasıl takılır?

Kadir Seven

Decapat
Aşağıdaki linkteki ARGB fan kontrolcusu alacağım ama nasıl takılir detaylı şekilde anlatir misiniz? Bir de hem egzoz fani hem de ondeki ARGB fanlari takabilir miyim?

• ASUS Prime B450M-K 2 anakart.
  • MSI MAG Forge 100r kasa.

Aşağıdaki linkteki ARGB fan kontrolcusu alacağım ama nasıl takılir detaylı şekilde anlatir misiniz? Bir de hem egzoz fani hem de ondeki ARGB fanlari takabilir miyim?

• ASUS Prime B450M-K 2 anakart.
  • MSI MAG Forge 100r kasa.

Ben de almayı düşünüyordum. Spec Delta kasam var anakartım desteklemediği için mor yanıyor. Araştırdım zamanında kontrolcuyu kasanın HDD/SSD yerıne koyabılırsın sonrası kablolama.

@Mithat Berhan hocam selamünaleyküm benim birkaç sorum vardi bir türlü bulamadım ilgilenirseniz sevinirim. Sorumlarim şunlar.

*Argb fanlari ve egzoz fani birlikte takip ayni kontrolcuden kullanabilir miyim?

*Butun kablolari taktiktan sonra kontrolcude sys fan yerine mi takacağım?

*Bir de aşağıda fotografta mode, LED Speed, fan Speed var onlar ne anlama geliyor oraya ne takacağım?

Anakartim: ASUS Prime B450M-K 2
Kasa: MSI MAG Forge 100r.

Dosya Ekleri

• DKCKHUBARGB-icgorsel04.jpg
    DKCKHUBARGB-icgorsel04.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Aleykümselam.

ARGB fanlari ve egzoz fani birlikte takip ayni kontrolcuden kullanabilir miyim?

Fan bağlantısı olarak evet.

Bir de aşağıda fotografta mode, LED Speed, fan Speed var onlar ne anlama geliyor oraya ne takacağım?

Onlar ayar yapabilmen için tuş olması lazım.

Butun kablolari taktiktan sonra kontrolcude sys fan yerine mi takacağım?
Bütün fan kablolarını taktıktan sonra, 4 pin PWM kablo anakarta gidecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı