Dark N10 Pro Kasa Alınır mı?

225893

Hectopat
Makaleler
1
Pro olmayan modelini kullanıyorum, memnunum. Hacim, havalandırma ve kalite olarak istediğin her şeyi sunuyor fakat daha fazla estetik ve daha premium bir kasa arıyorsan, CM MB511'e yönelebilirsin.

Bu arada dahili fan kontrolcüsü olan çok az kasa kaldı. Bu yüzden Dark'ı bu konuda başarılı buluyorum ama ne yazık ki onlar da N10 serisinden sonra, fan kontrolcüyü bırakmaya başladılar.

Fan kontrolcüsü ince ayar yapmıyor ama iş görüyor. Masaüstünde işlem yaparken low profile, oyundayken high profile alıyorum. Örneğin fan 1800 RPM ise, highta tam kapasite, lowda yaklaşık yarı yarıya hızda dönüyor.

Pro olmayan modelini kullanıyorum, memnunum. Hacim, havalandırma ve kalite olarak istediğin her şeyi sunuyor fakat daha fazla estetik ve daha premium bir kasa arıyorsan, CM MB511'e yönelebilirsin.

Bu arada dahili fan kontrolcüsü olan çok az kasa kaldı. Bu yüzden Dark'ı bu konuda başarılı buluyorum ama ne yazık ki onlar da N10 serisinden sonra, fan kontrolcüyü bırakmaya başladılar.

Fan kontrolcüsü ince ayar yapmıyor ama iş görüyor. Masaüstünde işlem yaparken low profile, oyundayken high profile alıyorum. Örneğin fan 1800 RPM ise, highta tam kapasite, lowda yaklaşık yarı yarıya hızda dönüyor.
Fan kontrolcüsü BIOS’tan mı ayarlanıyor? Yoksa ayrı bir programı mı var?

Cooler master Haf 932
Thermaltake armor plus
Lian-li v1000
Dark N10
Bu güne dek işimde ve evimde bu kasaları kullandım.
Geniş kasa soğutma için daima avantajlı.

N10 kasaya gelecek olursam iki fan kontrolcüsü var. Kontrolcü düğmeden oluşmakta. Hızlı ve yavaş olmak üzere iki modu var. Düğme orta konuma getirilirse fanın çalışması durdurmak mümkün. Kasanın malzemesi pahalı kasalar gibi kalın alüminyumdan oluşmuyor. Elimde daha önce eski kasamda kullandığım 2 adet akasa venom ve 3 adet noctua marka fanları monte ettiğim için soğutma performansından memnun kaldım. Tavsiye ederim. Unutmadan içinden çıkan fanların yetersiz performansa sahip olduğunu özellikle belirteyim.

Bende prosuzu var ama görünüş olarak her şeyleri aynı gibi. Fark ne anlamadım pro'da?

Gayet memnunum bu arada. Kasa büyük ve ferah.

Kasada hiçbir albeni beklemiyorsan. Sadece kasa olsun kenarda dursun diyorsan alınabilir. Ama ben kasada azda olsa bir estetik görünüm bir albeni olmasını öneririm.
Özellikle şu kasa nasıl RGB 4 Fanlı. 2 tarafı cam ve RGB fan kontrolcü var. 80 TL fark vereceksin sadece.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı