Dark Souls 2 bitirdiğimi söyleyince insanların şaşırması

Dark Souls'u bu kadar zor yapan ne biliyor musunuz? Zor olması. Ama "bu" kadar zor olmasının asıl sebebi psikolojik. Hep Dark Souls böyle, şöyle denildi. İnsanlarda oyunda 2-3 defa yenilince dedikleri kadar varmış diyip abarttı. Yine zor, ama Souls Like diye bir oyun türünün çıkmasını sağlayacak kadar olan zorluğu bu.
Tebrikler yine de size. Az buz bir başarı değil bu.
Enis kirazoğlu zor diye yakınıyordu.
Söylemese de sabırlı davrandığı için bitirebildi.
Dark souls 3 en kolay olanıdır.
Dark souls ekipmanda önemli, kendimden örnek vereyim,
Boss crystal halberd ile 200 vururken öbür silahlarla düşük vuruyordum neden çünkü ekipmanım kötüydü.
Oyunda NPC sakın öldürmeyin dark souls 2 son boss bu yüzden kafayı yedim.
Siz oyunu bırakınca karakteriniz hollow dönüşür.

Son düzenleme:
Dark Souls bilen bir insana bitirdiğimi söyleyince şaşırıyorlar, bana göre abartılıyor.
Oyunu 90 saat bitirdim ve bazı boss 40 kere denedim ama bence abartılacak bir şey değil.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
@OSAYİSAMUEL.
Dark Souls 2 her ne kadar boss kısmında zayıf bir oyun olsa da bölge ve düşman dizilimleri konusunda cidden yeni başlayan bir insanı zorlayabilecek bir oyun. Zaten bosslarından değil bu bölge tasarımından dolayı oyun böyle anılıyor bence. Dark Souls oyunlarının tek olayı zaten düşmanların hareket biçimini çözmek.

Onu da oynadıkça çok rahat çözüyorsunuz. Çünkü cidden bölge ve düşman fazlalığı konusunda DS2 çok adi bir oyun. Çok fazla düşmanı çok bir dar alanda karşınıza çıkarıyor. Ve bölgeleri bazen çok sıkıntı oluyor. Ama dediğim gibi bossları diğer DS oyunlarına göre kolay. Eğer bölge kısmını rahat atlatabilirseniz.

Her boss'a gitmeden önce kısayolları bulmanızı da tavsiye ederim. Cidden kısa yol açmadan çekilmeyen bir oyun. İtemlere de bir hayli önem verin. Ayrıca dediğiniz gibi kendinizi ve silahınızı geliştirmeniz bu oyunda en büyük etkenlerden biri. Çoğu oyuncu bu geliştirmeleri yapmadan boss'a gidip 10 vurup ölünce bu nasıl oyun lan? Deyip kapatıyor.

Hocam Dark Souls 3 geçince büyük ihtimal rahat oynarım.
Tabi bazı yerlerde 10 metre elbet vardır.
Bazı yerlerde bonfire bolluğu çekseniz de bazı yerlerde cidden bonfireler çok kıt olacak. Hatta 10 metreden de fazla olabilir.

Son düzenleme:
Dark Souls 2 her ne kadar boss kısmında zayıf bir oyun olsa da bölge ve düşman dizilimleri konusunda cidden yeni başlayan bir insanı zorlayabilecek bir oyun. Zaten bosslarından değil bu bölge tasarımından dolayı oyun böyle anılıyor bence. Dark Souls oyunlarının tek olayı zaten düşmanların hareket biçimini çözmek.

Onu da oynadıkça çok rahat çözüyorsunuz. Çünkü cidden bölge ve düşman fazlalığı konusunda DS2 çok adi bir oyun. Çok fazla düşmanı çok bir dar alanda karşınıza çıkarıyor. Ve bölgeleri bazen çok sıkıntı oluyor. Ama dediğim gibi bossları diğer DS oyunlarına göre kolay. Eğer bölge kısmını rahat atlatabilirseniz.

Her boss'a gitmeden önce kısayolları bulmanızı da tavsiye ederim. Cidden kısa yol açmadan çekilmeyen bir oyun. İtemlere de bir hayli önem verin. Ayrıca dediğiniz gibi kendinizi ve silahınızı geliştirmeniz bu oyunda en büyük etkenlerden biri. Çoğu oyuncu bu geliştirmeleri yapmadan boss'a gidip 10 vurup ölünce bu nasıl oyun lan? Deyip kapatıyor.

Bazı yerlerde bonfire bolluğu çekseniz de bazı yerlerde cidden bonfireler çok kıt olacak. Hatta 10 metreden de fazla olabilir.
Hocam kısa yolları her zaman açıyorum.
DS1 hakkında sorum olacak,
Bütün Qualana ve Depths kurtardığımız NPC, ikinci çanın orada olan hizmetkarın sattığı pyromancer büyülerini aldım daha var mı?
Covenant katılınca verileni aldım.

Hocam kısa yolları her zaman açıyorum.
DS1 hakkında sorum olacak,
Bütün Qualana ve Depths kurtardığımız NPC, ikinci çanın orada olan hizmetkarın sattığı pyromancer büyülerini aldım daha var mı?
Covenant katılınca verileni aldım.
Pyromancer büyüleri bir çok yerde satılıyor. Hatta Firelink Shrine'ye getirdiğiniz NPC'ler bile pyromancer büyüleri satıyor. Ama tam nerede hatırlamıyorum hocam maleseff. Sanırım 2 NPC vardı Firelink Shrine'a getirdiğimiz ikiside istediğini büyülerden satıyorlardı.

Pyromancer büyüleri bir çok yerde satılıyor. Hatta Firelink Shrine'ye getirdiğiniz NPC'ler bile pyromancer büyüleri satıyor. Ama tam nerede hatırlamıyorum hocam maleseff. Sanırım 2 NPC vardı Firelink Shrine'a getirdiğimiz ikiside istediğini büyülerden satıyorlardı.
Hocam baktım sadece bir covenant katılınca ve izalith cadılarının hepsini öldürünce alınıyormuş.
Oyunda level kasıyorum şuan 56 levelim..

Hocam baktım sadece bir covenant katılınca ve izalith cadılarının hepsini öldürünce alınıyormuş.
Oyunda level kasıyorum şuan 56 levelim..
Daha başlardasınız hocam neredeyse. Ben oyunu ilk oynayışımda 301 level ile bitirmiştim 😀 Tamam o da var ama oyunun ortalarına doğru 2 NPC daha geliyor onlarda pyromancer büyüleri satıyorlardı ve öğretiyorlardı. Yanlış hatırlıyor da olabilir ama emin gibiyim.

Daha başlardasınız hocam neredeyse. Ben oyunu ilk oynayışımda 301 level ile bitirmiştim 😀 Tamam o da var ama oyunun ortalarına doğru 2 NPC daha geliyor onlarda pyromancer büyüleri satıyorlardı ve öğretiyorlardı. Yanlış hatırlıyor da olabilir ama emin gibiyim.
4 büyük ruha gidebileceğim yerleri açtım ortasında değil miyim?
Pyromancer 5-6 büyü kaldı.
Frampt bize yalan söylüyor, başka yılan falan var mı öbür sonu getirecek.

Dark Souls bilen bir insana bitirdiğimi söyleyince şaşırıyorlar, bana göre abartılıyor.
Oyunu 90 saat bitirdim ve bazı boss 40 kere denedim ama bence abartılacak bir şey değil.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gayet haklılar Dark Souls bitiren oyunculara öyle bakmaları normal.

Not: Nioh serisini bitirin iyice karizma yaparsınız.

4 büyük ruha gidebileceğim yerleri açtım ortasında değil miyim?
Pyromancer 5-6 büyü kaldı.
Frampt bize yalan söylüyor, başka yılan falan var mı öbür sonu getirecek.
Hocam o kapıları açtığınız zaman asıl oyun başlıyor zaten. Siz o kapılardan girdiğinizde o bossları kesiyorsunuz ama oradan sonra daha bir sürü yol var. Devam edip o bölgelerinde bossunu kesmeniz gerekmekte. He tabi ki ben sadece ana bölgelere bakacağım derseniz biraz daha kısa sürer bu olay.

Frampt size aslında tam yalan söylemiyor. Sadece eksik anlatıyor bazı olayları. Oyunda 2 son var diye biliyorum. Söylemeyeyim spoiler olmasın. Ama bence frampta güvenin. Çünkü diğer sonda framptın sizi kandırdığı şeyden kat kat daha ağır bir şeyle kandırlıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı