Dark Souls II çok mu zor?

Heil HzEfelinss

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics
Meslek
Öğrenci
Köprüden geçip karakterimi oluşturdum. Daha sonra çalıların arkasından bir yola girdim ve kocaman bir yaratık tarafından tek yedim. 5 6 kere denedim ama yine de öldüremedim. Araştırsamda başka ne yapılacağını bulamadım.

Sonuç olarak ragequit atıp oyunu sildim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Köprüden geçip karakterimi oluşturdum. Daha sonra çalıların arkasından bir yola girdim ve kocaman bir yaratık tarafından tek yedim. 5 6 kere denedim ama yine de öldüremedim. Araştırsamda başka ne yapılacağını bulamadım.

Hocam hepsi zor ama Dark Souls 2'nin dodge mekaniği bir tık yavaş o dah zor kılıyor yani yeni fiyattan aldıysanız iade edip Elden Ring alabilirsiniz ona göre bir tık daha kolay dodge mekaniği akıyor.

Hocam hepsi zor ama Dark Souls 2'nin dodge mekaniği bir tık yavaş o dah zor kılıyor yani yeni fiyattan aldıysanız iade edip Elden Ring alabilirsiniz ona göre bir tık daha kolay dodge mekaniği akıyor.
Hocam Elden Ring 1000 TL oldu, kesinlikle iade etmemeli bence.
Konu sahibi içinse önerim şunlardır;
Bu oyunu baya vaktini gömmüş birisiyim. Kontrol konusunda bir sorun var demek ne kadar doğrudur bilemem bana çünkü hep normal gibi geldi ama DS oyunları PC'de hep saçma kontrollere sahip oldu.
Hitbox problemi ise evet var ama belli düşmanlarda var. Sizin o büyük dediğiniz yaratıkla uğraşmanıza gerek yok ama siz inat ettiğiniz ve yolu bulamadığınız için size çok zormuş gibi geldi.
İlk bonfire buldunuz mu?

Oyun.

Hocam Elden Ring 1000 TL oldu, kesinlikle iade etmemeli bence.
Konu sahibi içinse önerim şunlardır;
Bu oyunu bayağı vaktini gömmüş birisiyim. Kontrol konusunda bir sorun var demek ne kadar doğrudur bilemem bana çünkü hep normal gibi geldi ama DS oyunları PC'de hep saçma kontrollere sahip oldu.
Hitbox problemi ise evet var ama belli düşmanlarda var. Sizin o büyük dediğiniz yaratıkla uğraşmanıza gerek yok ama siz inat ettiğiniz ve yolu bulamadığınız için size çok zormuş gibi geldi.
İlk bonfire buldunuz mu?

Oyunu arkadaşımın kütüphanesinden oynadım ve oyunda bonfire olduğunu sizden öğrendim.

Etrafı araştırmam rağmen bulduğum tek yol o dev yaratığın yeriydi hocam.

Gamepadden oynamak istediğim için indirdim ama Dark Souls'a sıcak bakacağımı sanmam.

Skyrim denemek istiyorum ama gamepadden oynanabiliyor mu?

Oyun.

Oyunu arkadaşımın kütüphanesinden oynadım ve oyunda bonfire olduğunu sizden öğrendim.

Etrafı araştırmam rağmen bulduğum tek yol o dev yaratığın yeriydi hocam.

Gamepadden oynamak istediğim için indirdim ama Dark Souls'a sıcak bakacağımı sanmam.

Skyrim denemek istiyorum ama gamepadden oynanabiliyor mu?
Elbette oynanabiliyor. Hocam DS2 gibi bir oyunda gerçekte yardımcı olmak isterim ama sürekli forumda birine anlatmak benlik değil. Ve eve girmeniz gerekirdi o yaratığın yanına gitmek yerine.

Hocam onu atlayın sonra dönüp kesersiniz. Çok fazla sevilmese de ben iyi buluyorum Dark Souls 2'yi.

Eve.

Elbette oynanabiliyor. Hocam DS2 gibi bir oyunda gerçekte yardımcı olmak isterim ama sürekli forumda birine anlatmak benlik değil. Ve eve girmeniz gerekirdi o yaratığın yanına gitmek yerine.

Girdim hocam karakter yaptırdı daha sonra üst kata çıktım sandık açtım ve başka bir şey göremedim.

O yaratığı kesmek sadece bir yüzük veriyor ve işinize yaramaz çok da yani eve gidin ve eğer Skyrim oynayacaksanız o da gayet iyidir.

Skyrim'e verecek param şu an yok ama denemek için korsan indirmeyi düşünüyorum birkaç resmini görmüştüm meraklandırmıştı beni.

Ayrıca hocam vakit harcamaya değer mi sizce Dark Souls 2

Bir de klavye mouse ile mi rahat oynarım gamepad ile mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı