Dark Souls II çok mu zor?

Hocam Elden Ring 1000 TL oldu, kesinlikle iade etmemeli bence.
Konu sahibi içinse önerim şunlardır;
Bu oyunu bayağı vaktini gömmüş birisiyim. Kontrol konusunda bir sorun var demek ne kadar doğrudur bilemem bana çünkü hep normal gibi geldi ama DS oyunları PC'de hep saçma kontrollere sahip oldu.
Hitbox problemi ise evet var ama belli düşmanlarda var. Sizin o büyük dediğiniz yaratıkla uğraşmanıza gerek yok ama siz inat ettiğiniz ve yolu bulamadığınız için size çok zormuş gibi geldi.
İlk bonfire buldunuz mu?

Hocam ben bundan 8 yıl önce berserk okuyup Dark Souls'a başlamıştım eğer okuyup başlarsanız daha çok sarıyor oyun.

Eve.

Girdim hocam karakter yaptırdı daha sonra üst kata çıktım sandık açtım ve başka bir şey göremedim.

Skyrim'e verecek param şu an yok ama denemek için korsan indirmeyi düşünüyorum birkaç resmini görmüştüm meraklandırmıştı beni.

Ayrıca hocam vakit harcamaya değer mi sizce Dark Souls 2

Bir de klavye mouse ile mi rahat oynarım gamepad ile mi?
Gamepad ile diyorlar genellikle ve benim için değer ama sizi bilemem. Hocam evde iki kapı var. Onlardan birini açınca bonfire oraya doğru gidiyorsunuz. Lütfen dikkatli oynayın. Aceleci davranıyorsunuz ve hemen pes ediyorsunuz eğer sabrınız yoksa bence hiç devam etmeyin.

Hocam ben bundan 8 yıl önce berserk okuyup Dark Souls'a başlamıştım eğer okuyup başlarsanız daha çok sarıyor oyun.
Hocam oyunu yalayıp yuttum ve tekrar oynamayı düşünmüyorum ama referansları biliyorum. Videolarını izlemiştim.

Gamepad ile diyorlar genellikle ve benim için değer ama sizi bilemem. Hocam evde iki kapı var. Onlardan birini açınca bonfire oraya doğru gidiyorsunuz. Lütfen dikkatli oynayın. Aceleci davranıyorsunuz ve hemen pes ediyorsunuz eğer sabrınız yoksa bence hiç devam etmeyin.

Hocam oyunu yalayıp yuttum ve tekrar oynamayı düşünmüyorum ama referansları biliyorum. Videolarını izlemiştim.

Hocam temaları çok benziyor o yüzden berserk seven biri bu oyunlara bayılır.

Ben Sekiro hariç hepsini 2 kere bitirmişimdir Sekiro oynanır mı duyduğuma göre en iyi combat sistemi sekirodaymış dünya genelinde.

sanırım geri yükleyip dediğiniz gibi yapacağım
Aceleci davranıyorsunuz ve hemen pes ediyorsunuz eğer sabrınız yoksa bence hiç devam etmeyin.
canavardan daha oyunun başında tek yiyince biraz(cık) :) sinirlenmiştim o yüzden sildim

Soulslar arasında en kolayı bence, gerisini siz düşünün. Yani soulslar alışınca kolay, üstüne Dark Souls 2 çok daha kolay gelecektir ama ilk oynayışınızda ızdırap gibi gelebilir.

Oyunu yükledim birazdan başlayacağım ama souls like oyunlar ile hiçbir deneyimim yok bana oyuna alışana kadar yaomam gerekenleri yazabilir misiniz?

@Graiden hocam biraz ilerledim kule gibi bir yere kadar geldim yerdeki diğer oyuncuların (?) bıraktığı mesajları okuyarak daha sonra kocaman bir yaratıkla karşılaştım bunu dövmem gerekiyor mu ve nasıl döveceğim?

öldüm mist denen bişeye girdim oraya geri giderken okşu öldürdüm ve aşşağı inmek isterken fall damageden öldüm

Son düzenleme:
Oyunu yükledim birazdan başlayacağım ama souls like oyunlar ile hiçbir deneyimim yok bana oyuna alışana kadar yaomam gerekenleri yazabilir misiniz?

@Graiden hocam biraz ilerledim kule gibi bir yere kadar geldim yerdeki diğer oyuncuların (?) bıraktığı mesajları okuyarak daha sonra kocaman bir yaratıkla karşılaştım bunu dövmem gerekiyor mu ve nasıl döveceğim?

öldüm mist denen bişeye girdim oraya geri giderken okşu öldürdüm ve aşşağı inmek isterken fall damageden öldüm
Hocam onlar normal NPC ve ekstradan amaç temelde her bölgedeki boss'u kesmektir. Beyaz sis perdelerinden sonra genelde boss var.
Ekstradan o devleri kesmeniz soul için ve level atlamanız için iyi olacaktır. Majula'daki kuyuya vurup (ipe bağlı taş var) oradan "estus shard" alacaksınız. Birde majula içinde bulanan ve bonfire yanında duran kadın size estus verecek ve level atlama işlemini onunla yapacaksınız.
Hocam temel mantık şu düşmanlar için, ne zaman vuracağını yani patern ezberle ve hareketlerini ona göre seç. Önce düşmanı tanıyın ve doğru zamanda kaçın. Video izlemeden bu oyunu bitirmeniz zor açıkçası.
Technopattan her şeyi anlatmak için üşengecim ne yazık ki ama temel şeyler bu kadar diyebilirim.
Kalkan kullanıyor iseniz kaliteli bir şey kullanın ki hasarı %100 emsin.
Mist diye bir yer hatırlamıyorum, birde forest of Fallen giants adlı bölgeden başlamanız daha iyi olacaktır. (Youtube'dan konumuna bakınız.)

Hocam temaları çok benziyor o yüzden berserk seven biri bu oyunlara bayılır.

Ben Sekiro hariç hepsini 2 kere bitirmişimdir Sekiro oynanır mı duyduğuma göre en iyi combat sistemi sekirodaymış dünya genelinde.
Hocam zaten dark souls serisi berserk'ten baya esinti taşıyor ama ben DS2 ilk kez 2 sene önce oynadım ve toplam olarak 15 kere bitirdim 2 sene içerisinde. Daha bu yüzden oynayasım kalmadı.
Sekiro oynamadım, bir ara bakmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı