Dark Souls kolla mı rahat oynanır yoksa klavye ile mi?

muleka40

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Soru basit. Ben FromSoftware ve Sony işbirliğinden dolayı kol diye biliyorum ama sormak istedim.

Bana kalsa rekabetçi oyun oynamıyorsanız gamepad ile oynamak her bakımdan daha rahat. İnsan bir kez kullanıp alıştığında klavyenin yüzüne bakmıyor. Dark Souls türü oyunları gamepad ile oynamak daha zevkli oluyor. Tabii nasıl deneyim sunacağı gamepada bağlı gidip Snopy alırsan cidden nefret edersin (marka tutmuyorum gerçekten Snopy'nin gamepadları çok kötü) ama F310 veya F710 alırsan gayet rahat oyun oynarsın. Sadece alışma süreci sıkıntılı ona da hızlı alışırsın zaten. Lakin şöyle birşey var Dark Souls'un Remastered versiyonunda F310 kullanan oyuncular sıkıntı yaşıyormuş yani analogu ileri yapsan bile algılamıyormuş oyun.

Doğrudur, DualShock 3-4 ile çok uzun süre oyun oynadığım için söylemiştim.

PlayStation 2 vardı bende. Atmasalar artık uyanmıştım. Coştururdum o konsolu ama işte :(
Bana kalsa rekabetçi oyun oynamıyorsanız gamepad ile oynamak her bakımdan daha rahat. İnsan bir kez kullanıp alıştığında klavyenin yüzüne bakmıyor. Dark Souls türü oyunları gamepad ile oynamak daha zevkli oluyor. Tabii nasıl deneyim sunacağı gamepada bağlı gidip Snopy alırsan cidden nefret edersin (marka tutmuyorum gerçekten Snopy'nin gamepadları çok kötü) ama F310 veya F710 alırsan gayet rahat oyun oynarsın. Sadece alışma süreci sıkıntılı ona da hızlı alışırsın zaten. Lakin şöyle birşey var Dark Souls'un Remastered versiyonunda F310 kullanan oyuncular sıkıntı yaşıyormuş yani analogu ileri yapsan bile algılamıyormuş oyun.
Eyvallah. Snopy çok ucuz ama ya. Kısa sürede bozulacaksa doğrudur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı