DarkComet virüsü sonucu Gmail hesabım çalındı

suleymandy

Centipat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selamlar.

2 gün önce bir virüs bulaşmıştı bilgisayarıma. Onların içinde Dark Comet'e data çekici bir virüs varmış ve bilgisayardaki Data'yı oraya çekti. Yeni mail falan açtım, bilgisayarda annemin kredi kartı kayıtlıydı ve ondan 50 TL çekmiş dün gece 23:19-30 arası. Cimer'e başvurduk. Şimdi ben bu Google hesabımı nasıl kurtarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ki hesapta kurtarma e postası gibi ekstra bir e posta eklediyseniz oraya gelen kod ile kurtarabilirsiniz belki de kurtarma e-postası ile hesabın bilgilerini Google'a vererek hesabın sizin olduğunu kanıtlarsanız şifre değiştirme ekranı karşınıza çıkacaktır.

Eğer ki hesapta kurtarma e postası gibi ekstra bir e posta eklediyseniz oraya gelen kod ile kurtarabilirsiniz belki de kurtarma e-postası ile hesabın bilgilerini Google'a vererek hesabın sizin olduğunu kanıtlarsanız şifre değiştirme ekranı karşınıza çıkacaktır.

Hocam her şey vardı sonradan adam telefon numarası & kurtarma e-postasına bana bir bildirim gelmeden her şeyi değiştirmiş.

Hocam her şey vardı sonradan adam telefon numarası & kurtarma e-postasına bana bir bildirim gelmeden her şeyi değiştirmiş.

İşte bu kötü olmuş telefon ve e-posta değiştirildiğinden dolayı mantıken bilmiyorsunuz bilgileri kurtarması biraz zor olabilir diğer arkadaşında tavsiye ettiği gibi yine de Google destek ile bir görüşün.

İşte bu kötü olmuş telefon ve e-posta değiştirildiğinden dolayı mantıken bilmiyorsunuz bilgileri kurtarması biraz zor olabilir diğer arkadaşında tavsiye ettiği gibi yine de Google destek ile bir görüşün.

Google müşteri hizmetleri telefon numarası veya ulaşacağım bir mail adresi mevcut mu robot bir sistemi var Google'nin o bir işime yaramıyor.

Fakat @mustaine'nde belirttiği gibi oldukça eski bir virüs çeşidi aslında Kaspersky gibi güncel ve güçlü bir antivirüs nasıl yakalayamamış anlamadım doğrusu.

Kaspersky kapalıydı o anda sistemimde bir işle uğraştığım için sonradan 2 gün önceki virüsün kalıntısından öyle oldu Cidden neden böyle bir şey yapıyorlar anlamıyorum.

Google müşteri hizmetleri telefon numarası veya ulaşacağım bir mail adresi mevcut mu robot bir sistemi var Google'nin o bir işime yaramıyor.

Bu konu hakkında pek bir bilgim yok dediğin gibi kurtarma işlemini yapay zeka yapıyor fakat illaki başka bir iletişim yolu vardır bence.

Kaspersky kapalıydı o anda sistemimde bir işle uğraştığım için sonradan 2 gün önceki virüsün kalıntısından öyle oldu cidden neden böyle bir şey yapıyorlar anlamıyorum.

Anlaması güç gerçekten sana zararı olmayan bir insana neden zararlı bir yazılım atarsın ki aman dikkat edin bir dahaki sefere bilgisayara eğer temizleyemediyseniz virüsü format atmanızı tavsiye ederim ileride daha kötü sonuçlara yol açabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı