Darkweb nedir?

Bulamadılar. Fbı işin peşini bırakmış mıdır bilmiyorum ama bırakmasa da bulamayacağı kesin gibi.

Tor ağında çok büyük suçlara karışmadığınız sürece izinizin bulunması imkansızdır. Tor ağında birini tespit etmek için yüksek teknolojili ve maliyetli ekipmanlara ihtiyaç duyulur. Bu yüzden bu ekipmanlara sahip istihbarat ve federal güvenlik kurumlarının hedefine girecek suç işlemediğiniz sürece bulunamazsınız.

Tor ağında çok büyük suçlara karışmadığınız sürece izinizin bulunması imkansızdır. Tor ağında birini tespit etmek için yüksek teknolojili ve maliyetli ekipmanlara ihtiyaç duyulur. Bu yüzden bu ekipmanlara sahip istihbarat ve federal güvenlik kurumlarının hedefine girecek suç işlemediğiniz sürece bulunamazsınız.
O kadarını ben de biliyorum. Yoksa o video çeken, hakkında haber yapan herkes tutuklanmış olurdu. Mesele FBI'ın bile baş edemediği bir suç örgütü.

Şifreleme sistemleri hakkında bir bilgim yok. Dark web'de seviye atladıkça girebileceğin sitelerin sayısı artıyor ama nasıl yaptıklarını bilmiyorum.
Tor'da ya da diger anonim aglarda seviye de yok katman da. Yorumlarini okurken elim ayagim titredi :) Baya bir sey yazmissin, bir seyler okumus izlemissin belli ama hep yalan ve yanlis seyler ogrenmissin. Magazinsel kaynaklardan ziyade kaliteli kaynaklara yonelmeni tavsiye ederim, bunu yapmayacaksan da insanlara olmayan seyleri lutfen soyleme ve Tor agini ocu gibi gosterme.

Hangi suç örgütü acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlersin videoyu. FBI baş edebiliyorsa neden etmiyor?
Tor'da ya da diger anonim aglarda seviye de yok katman da. Yorumlarini okurken elim ayagim titredi :) Baya bir sey yazmissin, bir seyler okumus izlemissin belli ama hep yalan ve yanlis seyler ogrenmissin. Magazinsel kaynaklardan ziyade kaliteli kaynaklara yonelmeni tavsiye ederim, bunu yapmayacaksan da insanlara olmayan seyleri lutfen soyleme ve Tor agini ocu gibi gosterme.
Biliyorum seviye felan yok ama başka şekilde anlatamadım. Bu şekilde anlatabildim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlersin videoyu. FBI baş edebiliyorsa neden etmiyor?

Biliyorum seviye falan yok ama başka şekilde anlatamadım. Bu şekilde anlatabildim.

Hocam baş etmediklerini nereden biliyorsunuz. Belki doğru zamanı bekliyorlar ya da bu konu hakkında araştırma yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü böyle büyük bir suçu görmezden geleceklerini sanmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı