Her zamanki gibi cahil cahil cevaplar gelmis. Deep Web, Dark Web Nedir? bu konuda temel olarak acikladim, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Bulamadılar. Fbı işin peşini bırakmış mıdır bilmiyorum ama bırakmasa da bulamayacağı kesin gibi.
O kadarını ben de biliyorum. Yoksa o video çeken, hakkında haber yapan herkes tutuklanmış olurdu. Mesele FBI'ın bile baş edemediği bir suç örgütü.Tor ağında çok büyük suçlara karışmadığınız sürece izinizin bulunması imkansızdır. Tor ağında birini tespit etmek için yüksek teknolojili ve maliyetli ekipmanlara ihtiyaç duyulur. Bu yüzden bu ekipmanlara sahip istihbarat ve federal güvenlik kurumlarının hedefine girecek suç işlemediğiniz sürece bulunamazsınız.
O kadarını ben de biliyorum. Yoksa o video çeken, hakkında haber yapan herkes tutuklanmış olurdu. Mesele FBI'ın bile baş edemediği bir suç örgütü.
Tor'da ya da diger anonim aglarda seviye de yok katman da. Yorumlarini okurken elim ayagim titrediŞifreleme sistemleri hakkında bir bilgim yok. Dark web'de seviye atladıkça girebileceğin sitelerin sayısı artıyor ama nasıl yaptıklarını bilmiyorum.
Hangi suç örgütü acaba?
Biliyorum seviye felan yok ama başka şekilde anlatamadım. Bu şekilde anlatabildim.Tor'da ya da diger anonim aglarda seviye de yok katman da. Yorumlarini okurken elim ayagim titrediBaya bir sey yazmissin, bir seyler okumus izlemissin belli ama hep yalan ve yanlis seyler ogrenmissin. Magazinsel kaynaklardan ziyade kaliteli kaynaklara yonelmeni tavsiye ederim, bunu yapmayacaksan da insanlara olmayan seyleri lutfen soyleme ve Tor agini ocu gibi gosterme.
İzlersin videoyu. FBI baş edebiliyorsa neden etmiyor?
Biliyorum seviye falan yok ama başka şekilde anlatamadım. Bu şekilde anlatabildim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.