Darkweb nedir?

Onu ben de bilmiyorum. Araştırma için kırmızı Oda'ya bilet alan bir blog yazarının yazdığı yazıyı dinlemiştim 59 dakika olduğunu blog yazarı söylüyordu. Kırmızı odalar hakkında biraz daha bilgi sahibi olmak için videoyu izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela desen al 100 BTC kızı bırak öyle oluyor mu?
 
Peki bunları hackleyip yeri buldurup fbı'ı çağrıttırabilme ihtimalin kaçtır?
Öyle bir ihtimal yok. FBI bir ara bunların yerini bulmak için harekete geçmişti ama bulamadı. Dark web mailine 1 hafta sonra mesaj geliyor, orada bir adrese gidip posteri söküyorsun, posterin arkasındaki QR kodu taratıp çıkan adrese gidiyorsun, orada yine bir poster var onu da söküp QR kodu taratıyorsun beklemen gereken yer belli oluyor. Üstünde elektronik cihazla gidemezsin. Ajan, polis, asker ya da benzeri bir şey ise infaz ediyorlar. Giderken birine haber verdiyse infaz ediyorlar. Beklediğin yere bir süre sonra araç geliyor. Araca girdiğinde gözlerini kapat soyunduruyorlar ve kıyafetlerini detaylı bir şekilde arıyorlar. Üstün temizse gözlerin kapalı bir şekilde yolculuğa devam ediyorsun. Geldiğin zaman 2 kişi koluna girip seni yerin kat kat altında bir yere götürüyor. Kırmızı odanın içine girdiğin zaman gözlerini açıp maskeni veriyorlar. Çıkarken yine gözlerini kapatıyorlar. Araç ile aldıkları yere geri bırakıyorlar. FBI'ın bile baş edememesi normal. Ayrıca hacklemen de imkansız siteler sunucular üstünde değil şahsi bilgisayarlar üstünde açık kaldığı için adam bilgisayarı yeniden başlattığı zaman aynı siteye farklı bir URL ile giriş yapmak zorunda kalacaksın. O yüzden hacklesen de bir şey değişmez. Bir çok site her 5 - 10 dk'da kendini yeniliyor.
 
Öyle bir ihtimal yok. Fbı bir ara bunların yerini bulmak için harekete geçmişti ama bulamadı. Dark web mailine 1 hafta sonra mesaj geliyor, orada bir adrese gidip posteri söküyorsun, posterin arkasındaki QR kodu taratıp çıkan adrese gidiyorsun, orada yine bir poster var onu da söküp QR kodu taratıyorsun beklemen gereken yer belli oluyor. Üstünde elektronik cihazla gidemezsin. Ajan, polis, asker ya da benzeri bir şey ise infaz ediyorlar. Giderken birine haber verdiyse infaz ediyorlar. Beklediğin yere bir süre sonra araç geliyor. Araca girdiğinde gözlerini kapat soyunduruyorlar ve kıyafetlerini detaylı bir şekilde arıyorlar. Üstün temizse gözlerin kapalı bir şekilde yolculuğa devam ediyorsun. Geldiğin zaman 2 kişi koluna girip seni yerin kat kat altında bir yere götürüyor. Kırmızı odanın içine girdiğin zaman gözlerini açıp maskeni veriyorlar. Çıkarken yine gözlerini kapatıyorlar. Araç ile aldıkları yere geri bırakıyorlar. Fbı'ın bile baş edememesi normal.

1 tane bile bulamadılar mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı