Darp mağduruyum, ne yapmalıyım?

O yakınının ve komşunun şahitliği yeterlidir. En önemlisi kamera yı iyi CE teyit et.
İş yargıya taşınıcağı kesin. Avukat parası vermekten çekinme eğer iyi bir avukatsa ve iş sorunsuz ilerlerse maddi olarak iki katını bile alabilirsin.
Zaten haklı çıkarsa tüm mahkeme masrafları (Avukat dahil) karşı taraf tarafından ödenmek zorunda diye biliyorum.

Doğru bilgi o yüzden en dandik avukatı değil de ismi bilinen işinde iyi bir avukat bul.
Adam kira ödeyemediği için darp edilen birisi farkındaysan. İnanın avukat tanıdığım olsa en azından ailem ile konuşurdum, savcı da var fakat terör baş savcısı olduğundan dolayı bir şey yapamaz.

Adam kira ödeyemediği için darp edilen birisi farkındaysan. İnanın avukat tanıdığım olsa en azından ailem ile konuşurdum, savcı da var fakat terör baş savcısı olduğundan dolayı bir şe
aydan aya gönderiyorum kirasını ödememe gibi bir sorun yok. karşı çıktığım şey önce zorbalıkla sonra güya uzlaşma ile kendi kafalarına göre yeni kira miktarı dayatmaları.

aydan aya gönderiyorum kirasını ödememe gibi bir sorun yok. karşı çıktığım şey önce zorbalıkla sonra güya uzlaşma ile kendi kafalarına göre yeni kira miktarı dayatmaları.
Yanlış anladınız beni kusura bakmayın yanlış şekilde yazdıysam. Kira ödeyemiyor derken yani fahiş kira fiyatını ödeyemiyor anlamında dedim, belki de ödeyebilecek durumun vardır orasını bilemem ama fahiş fiyatı kabul etmemen çok normal. Bu arada dava açıp süreci konu açarak bizi bilgilendirir misin, merak ediyorum bu insan denilen canavarlar ne ceza alacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı