DayZ sunucu tavsiyesi

Tarkov oynarken sürekli panik halinde olmanız gerekiyor, her an ses kasmak, her an pür dikkat etrafınıza dikkat etmek zorundasınız bu yüzden pek sevmiyorum, DayZ öyle değil dayz de biraz soluklanmak için dağların tepesinde kuzu tandır veya mangal yapıp, monkvass bira eşliğinde gün batışını izleyebiliyorum. 😁
O keyfi Tarkov da veremez zaten. Uzun zamandır oynamak için base sistemi devre dışı olan sunuculara bakıyorum böyle birilerini bulurum yol ortası iş birliği yaparız diye, onu gerçekleştiremedim henüz. Gerçekleştirdim dediğim gibi birçok arkadaşım var ama orada böyle oyun içi harita olmayan herkesin dışarıda olduğu bir sunucu lazım.

O keyfi Tarkov da veremez zaten. Uzun zamandır oynamak için base sistemi devre dışı olan sunuculara bakıyorum böyle birilerini bulurum yol ortası iş birliği yaparız diye, onu gerçekleştiremedim henüz. Gerçekleştirdim dediğim gibi birçok arkadaşım var ama orada böyle oyun içi harita olmayan herkesin dışarıda olduğu bir sunucu lazım.
Namalsk sunucuları var o sunucularda base yapılmıyor diye biliyorum, harita farklı karlı bir harita zorlu. Chernarus'a göre küçük olduğu için base yapmak yasak oluyor. Ek olarak yanlış hatırlamıyorsam Runningmanz sunucusunda da base yoktu, belki arama filtrelerinde no base / no bases gibi kelimelerle filtreleme yaparak sunucu bulunabilir.

Kesinlikle, oyun içinden İranlı, Macaristanlı, İngiliz ve İspanyol bir çok arkadaş edindim. Klanlar arası yardımlaşma ve anlaşmalar da aşırı hoş. Bir klanımız vardı, diğer klana araçla eşyalar götürüyorduk.

Örneğin bir ara sunucudaki büyük bir klan bulduğum aracı ona götürmemi ve götürmezsem kendi gelip alacağını söyleyip korkutmuştu.

Bu dediklerim TDB sunucusundan.
Çok iyi. Hayal edince çok hoşuma gitti

Namalsk sunucuları var o sunucularda base yapılmıyor diye biliyorum, harita farklı karlı bir harita zorlu. Chernarus'a göre küçük olduğu için base yapmak yasak oluyor. Ek olarak yanlış hatırlamıyorsam Runningmanz sunucusunda da base yoktu, belki arama filtrelerinde no base / no bases gibi kelimelerle filtreleme yaparak sunucu bulunabilir.
no base olan sunucularda eşyalarımızı nasıl muhafaza ediyoruz peki. hani sandık yapıp suyun içine gömme serbest mi. oyunda 1200 saatim var bunun çoğunluğu basically ve tdb sunucularında geçti klanımız da [TSK] idi belki göreniniz olmuştur. No base mantığı aslında kafama biraz yatıyor bu mod hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz

no base olan sunucularda eşyalarımızı nasıl muhafaza ediyoruz peki. hani sandık yapıp suyun içine gömme serbest mi. oyunda 1200 saatim var bunun çoğunluğu basically ve tdb sunucularında geçti klanımız da [TSK] idi belki göreniniz olmuştur. No base mantığı aslında kafama biraz yatıyor bu mod hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz
Selam no base sunucularda base yapılmıyor herkes kendi eşyasını kendi üstünde tutuyor, kısaca istifleme muhabbeti yok, filmin ana karakteri sensin ve ölünce her şeyi kaybediyorsun gibi düşün. Eskiden oyunda hiç base yapma olayı yokken de böyleydi. Yani no base sunucularda oynayanlar gereğinden fazla loot taşımıyorlar üzerinde. Fakat yapabiliyorsan sandık veya varilleri (varsa) istediğin çalılara saklayıp zula olarak da kullanabilirsin ama base olayı yok, rahat şekilde oynuyor herkes.

"Fazladan loot buldum, saklayım bunları." olayına girmiyorlar kısaca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı