DCS uçuş ekipmanları ve PC önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Selam. DCS için en iyi ekipmanlar ve en uygun PC nedir? Sıfırdan her şey lazım. Amerika'dan alacağım. Rudderlardan VR'a, anakarttan ekran kartına kadar her şeyi yazabilirsiniz. Setup kurma planı yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam imzada olan sistemi bende Flight Simulator için kurdum. Ekstra Oculus Quest 2 aldım ama Oculus'un VR performansını çok beğenmedim. Görüntü kalitesi ve tepkisi yüzünden VR kullanmıyorum.
Ekstra thusmaster ın airbus ve tca yoke setini aldım.

Hocam imzada olan sistemi bende Flight Simulator için kurdum. Ekstra Oculus Quest 2 aldım ama Oculus'un VR performansını çok beğenmedim. Görüntü kalitesi ve tepkisi yüzünden VR kullanmıyorum.
Ekstra thusmaster ın airbus ve tca yoke setini aldım.
VR olarak HP markasının varmış bi tane GP2 miydi neydi ona baktım bir de bazı markalar var 90hz falan gösteriyor. Joystick olarak da warthog hotas tavsiye ediyorlar thrustmasterın ama bilemedim. Rtx 3090 ti ile maksimum grafik ayarlarında fps durumunuz nedir acaba?

VR olarak HP markasının varmış bi tane GP2 miydi neydi ona baktım bir de bazı markalar var 90hz falan gösteriyor. Joystick olarak da warthog hotas tavsiye ediyorlar thrustmasterın ama bilemedim. Rtx 3090 ti ile maksimum grafik ayarlarında fps durumunuz nedir acaba?
Realistic mod kullanıyorum. Ultra ayarlarda 35-45 fps arasında değer alıyorum. İlk kurulumda realistic mod olmadığı zamanlar 60-70fps alıyordum diye hatırlıyorum. VR da da aynı değerler ama VR da sanki 10-15 fps alıyormuş gibi his veriyor. En büyük rahatsızlığımda bu oldu.

Uçuş ekipmanı olarak thusmaster ın airbus full pack den daha çok tca yoke full pack serisini çok beğendim. Tca yoke ile rudder alman şart. Yoksa rudder hareketini yapman imkansız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı