DDR 3 RAM Tavsiyesi

Gustave Le Boon

Hectopat
Mevcut 8 GB RAM var elimde ancak bilgisayarımın tek RAM yuvası çalıştığından 4 GB kullanabiliyorum sadece. Bundan dolayı RAM almayı düşünüyorum. Video düzenleme, Bluestack gibi RAM isteyen uygulamalar kullanıyorum. 4 GB RAM ile yine işlemlerimi yapabiliyorum ama vasat bir şekilde oluyor yani çok kasıyor bilgisayar. 8 GB almam yeterli olur mu ? 16 GB almak zorunda mıyım ? Bu programları kullanırken RAM'in MHZ miktarı mı önemli yoksa bellek boyutu mu ? Her türlü site olabilir Aliexpress falan dahil kargodan yana zaman sıkıntım yok RAM elime ulaşsın yeter. Bu arada öğrenciyim tavsiyelerinizi ona göre verirseniz sevinirim. Çok abes fiyatlar olmaması temennimdir

Anakart : M5A78L-M LX V2 | Motherboards | ASUS Global

8 GB 1600 MHz RAM uygun olacaktır, yapacağınız işlemler basit. MHz ve bellek boyutu birbirlerini taşımalılar. 4 GB 1866 MHz RAM kullanmaktansa 8 GB 1600 MHz daha iyi olacaktır.

Anakartın diğer slotu çalışmadığından emin misiniz? Emin değilseniz şu an kullandığınız RAM özelliklerinden önereyim ve belki çalışıyorsa 8+4 GB kullanırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı