DDR2 Sisteme RAM takviyesi yapmak mantıklı mı?

mert1133

Centipat
Yer
Giresun
Daha fazla  
DDR2 bir sistemim var 8 GB. Bunu 16 GB yapıp yanına 240GB SSD alsam (bu anakarta SSD takılıyor mu bilmiyorum 🤷‍♂️), sistemi ve bazı oyunları içine atsam boşa mı yatırım yapmış olurum?

((Ekran kartını da RX 460 OEM’e yükseltmeyi düşünüyorum))
Gigabyte GA-MA770 DS3.
AMD Phenom II X4 955.
MSI R7 240 2 GB 128Bit DC12.
8 GB DDR2 RAM 800 MHz.
400W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
16GB RAM ile hangi oyunu oynayacaksın o sistemle? Ya da hangi programları uygulamaları çalıştıracaksın? Bu arada SSD destekler lakin yarı hızda kullanırsın yine de HDD'den hızlı olur. Sistem seri çalışır. DDR2 8GB RAM'e de 180TL den fazla verme iyi araştır derim.

16 GB RAM ile hangi oyunu oynayacaksın o sistemle? Ya da hangi programları uygulamaları çalıştıracaksın? Bu arada SSD destekler lakin yarı hızda kullanırsın yine de HDD'den hızlı olur. Sistem seri çalışır. DDR2 8 GB RAM'e de 180TL'den fazla verme iyi araştır derim.

SSD olabilir ama RAM yükseltmeye gerek yok.
O sisteme 8 GB ideal. Fazlası gereksiz.

Ben genelde darkorbit ve LOL CS GO takılıyorum şimdilik iyi ama SSD alınca darkorbitte hızlanma olabilme ihtimalini düşündüm hem de bilgisayarın hızlı açılması ve daha rahat dosya aktarımı için ayrıca 16 GB RAM darkorbit için düşünmüştüm yine web tabanlı oyun olduğu için, bir de şu anki ekran kartım yerine RX460 alırsam çok fark olur mu?

Şu anlık en önemli sorum 120GB SSD alsam işimi görebilir değil mi en azından dediklerim olur mu?
Bu konuda akıl verip yardımcı olabilirseniz çok güzel olur.
Geç yazmamın sebebide yazım hatasından uyarı aldım, neden olduğunu anlayamadım.

Hocam bence GeForce Now deneme yani denede satın alma GeForce Now vereceğin paralarla iyi bir ekran kartı alabilirsin bu arada PC marka mı yoksa toplamamı.

Hocam bence GeForce Now deneme yani denede satın alma GeForce Now vereceğin paralarla iyi bir ekran kartı alabilirsin bu arada PC marka mı yoksa toplamamı.

Yorumunu bir tık saçma buldum benim bildiğim GeForce Now ilk 3 ay ücretsiz öbürkü aylar 5$ mı 5 euromu ne alıyor bu parayla nasıl ekran kartı alabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı