DDR3 uyumlu işlemciler DDR4'e uyar mı? DDR4'e geçeceğim de kesin bilgi lazım. Ona göre işlemci satın alacağım.
peki hocam yeni işlemci almayı düşünüyorum, ekran kartım da rx 580. ryzen 3 2200g uygun mudur? Anakart B450M S2Hİşlemci markasının PIN'i anakartın pinine uyuyorsa olur hocam.
Peki hocam yeni işlemci almayı düşünüyorum, ekran kartım da RX 580. Ryzen 3 2200G uygun mudur? Anakart B450M S2H.
Peki hocam yeni işlemci almayı düşünüyorum, ekran kartım da RX 580. Ryzen 3 2200G uygun mudur? Anakart B450M S2H.
Peki hocam yeni işlemci almayı düşünüyorum, ekran kartım da RX 580. Ryzen 3 2200G uygun mudur? Anakart B450M S2H
peki Ryzen serisinden başka ne uygun olabilir hocamÖnermem o işlemci APU konusunda güzel normal olarak güzel bir işlemci değil.
almayacağım hocam zaten elimde mevcut ama önermezseniz değiştirme yapabilirimR3 2200G'yi kaça alacaksınız? 2. elde R5 2600 ile yakın fiyata satılıyor.
Peki Ryzen serisinden başka ne uygun olabilir hocam.
Almayacağım hocam zaten elimde mevcut ama önermezseniz değiştirme yapabilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.