DDR3 vs DDR4

Oğuzcan Kul

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
59
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunlar için hangisi daha mantıklıdır?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    78,4 KB · Görüntüleme: 257
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    79,4 KB · Görüntüleme: 350
Yanlış anlama ama böyle bir soruyu sorman bile hata. Tabiki DDR4 yeni nesil sistem her zaman daha mantıklıdır.
 
Oyun açısından bir fark olmaz. Ama eski nesil sistem neden toplamak istiyosunuz? Yeni nesil daha uzun ömürlü olur. Fiyat farkı da çok az zaten. Yeni nesil sistem seçmeniz daha iyi olacaktır.
 
B150 yongası daha iyidir. DDR 3 oyun için daha iyidir. CL değeri çok önemlidir oyun için ne kadar kağıt üzerinde dense de. Aynı frekansta D 3 ile D 4 karşılaştırdığın zaman D 3 oyunda daha iyi performans verir. O iki sistem arasında ise D 3 olan daha iyi ama ben daha iyisini yapayım çünkü D 4 olan sistemi kötü yapmışsın bir de vatandan toplama kazık.

Adsız.png
Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - Ekran Kartı
Bu siteden topladım daha uygundur.

Ben D 4 öneririm D 3 yapman mantıksız olacaktır. Kötü olmaz ama mantıksız olacaktır D 4 belleklerin fiyatı düştü çoktan.
 
Oyun açısından bir fark olmaz. Ama eski nesil sistem neden toplamak istiyosunuz? Yeni nesil daha uzun ömürlü olur. Fiyat farkı da çok az zaten. Yeni nesil sistem seçmeniz daha iyi olacaktır.


oyun açısından nasıl bir fark olmaz o zaman ddr2 toplasın

toplayacağın ddr4 sistem ileriye dönük olacaktır ve az da olsa perfomans olacaktır tabikide.
 
DDR 2 den bahsetmiyoruz burada. DDR 3 ile DDR 4 den bahsediyoruz adam orada DDR 2 den bahsetmiş mi bir oku. Oyun açısından DDR 3 daha iyidir onu belirteyim aynı frekansta D 3 ile D 4 cl değeri D 4 de daha fazladır o yüzden D 3 daha iyidir ama D 3 yapmak mantıksız olur ne kadar skylake toplasan da.
 
Oyun açısından DDR3 ve DDR4 arasında hiçbir fark yok, yeni nesil olması açısından DDR4 sistem toplamak daha iyi olur, CL değeri düşük olanları tercih edin.(y)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı