Debian vs Windows

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 4.769
260 karakter nasıl bir dosya ismi ya ? Sen dosyanın içindekileri adına yazmışsın bence dosyaya gerek kalmamış :D

Yani Manjaro kurmak istersen KDE öneririm hem Windowsa baya yakın bir deneyim sunuyor.

Fakat kurarken mutlak Swap disk bölümü oluştur yoksa sistem stabil olmuyor. AMD ekran kartı kullanıyorsan kernel 4.19 da kal şimdilik Kernel 5 AMD için FreeSnyc getirsede arayüzde çok çökmelere neden oluyor. Bir sorunun olursa seve seve yardım ederim.

NodeJS ile calisinca oluyor oyle seyler : )

node_modules\gulp-connect\node_modules\gulp-util\node_modules\dateformat\node_modules\meow\node_modules\normalize-package-data\node_modules\validate-npm-package-license\node_modules\spdx-expression-parse\node_modules\spdx-license-ids\spdx-license-ids.json

Boyle dosya isimleri var.

NodeJS ile calisinca oluyor oyle seyler : )

node_modules\gulp-connect\node_modules\gulp-util\node_modules\dateformat\node_modules\meow\node_modules\normalize-package-data\node_modules\validate-npm-package-license\node_modules\spdx-expression-parse\node_modules\spdx-license-ids\spdx-license-ids.json

Boyle dosya isimleri var.
Ya javascripti hiçbir zaman sevemedim ya. Debuging i çok zor geliyor bana. Ölene dek PHP yazacam ben :D

@izmirkartali Zorluk mesele değil. Bütün şifrelerim birbirinden farklı olur, prensip olarak böyle yapıyorum. Şu an güç kablosu sökülü halde duran diskimde bir Ubuntu var, kaldı öyle. İlginç şekilde sadece o şifremi hatırlayamıyorum. Benim de ilk defa böyle bir şey geldi başıma. :D

@izmirkartali Zorluk mesele değil. Bütün şifrelerim birbirinden farklı olur, prensip olarak böyle yapıyorum. Şu an güç kablosu sökülü halde duran diskimde bir Ubuntu var, kaldı öyle. İlginç şekilde sadece o şifremi hatırlayamıyorum. Benim de ilk defa böyle bir şey geldi başıma. :D
Hocam belki şifreyi kırabilirsiniz. İnternetten hiç araştırdınız mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı