Deep Web İle İlgili Video İzlemek

  • Konuyu başlatan CYP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3B

CYP

Kilopat
Katılım
25 Aralık 2014
Mesajlar
639
Makaleler
1
Çözümler
1
Arkadaşlar merhaba.:)
5-6 ay önce Youtube'den Deep Web, Asansör Katili ile ilgili bir video izlemiştim. Bugünde, Facebook'daki bir Türk Korku forumundan Deep Web ile ilgili video izledim. Adam, polis sorgusu öncesi intihar ediyordu.:tırnak:
Şimdi bir şey gelir mi başıma?(n) Korkuyorum.:cry:
Not: Deep Web'e girmedim bu arada ama, korkuyorum.:kararsız:
 
Deep Web'e girmediğin için bir şey olmaz sanırım. Hem girsen de bir şey olacağını düşünmüyorum. Koskoca FBI'ın işi gücü yok bizi mi takip edecek ?
FBI değilde, başka şeyler daha korkutucu.:tırnak: Ama Deep Web'e girmedim. Sadece youtube'den ve, facebook'daki yerden izledim. Sıkıntı çıkar mı?(n)
 
Dostum takma kafana hem Youtube ve Facebook üzerinden izlemişsin çok sakıncalı vb. birşey olsaydı şimdiye kaldırırlardı zaten o paylaşımı. Üstelik birde öyle basit bir site değil Facebook ve Youtube, birşey olmaz :) Deep Web 'e girmek için de hiç başını ağrıtma.
 
Mehmet Unsal
Rahatladım valla.;) İzlediğimde, facebook ''Sakıncalı içerik. İzlemek için Tıklayın'' dediğinde tıklamıştım. 5-6 ay öncede Yotue'den izlemiştim. Ama, şimdi rahatladım.:D Sorun olmaz umarım.(n)
 
Sen Facebook ve Youtube üzerinden izleyip korkmuşsun :) istediğin yerden izle Dep Web Youtube Facebook hiç fark etmez için rahat olsun :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı