Deep web ne kadar tehlikeli?

Önemli Biri

Centipat
Deep Web'e girmenin herhangi bir tehlikesi var mıdır dostlar?

Yani öğrendiğime göre internet weblerinin %90'lık bir kısmını oluşturuyormuş bu site.
Açıkçası içinde neleri barındırdığını merak ederekten, sizlerden buraya girmemin tehlikeli olup olmayacağı sorusunun cevabını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanlış bir site derken ben Deep web dışında bilinmeyen bir siteye girdiğimde de bilgilerim ele geçirilebilir mi?

Hayır Deep web içinden bahsediyorum, o bahsedilen internetin Deep web denilen kısmında sadece siteye girmeniz yeterli olur. Sırf buna özel, veri çalmak için özel olarak hazırlanmış, bir sürü site var.

Yasal olmadığı ve açıkçası iyi bir şey olmadığı için girmenizle alakalı hiçbir şekilde yardımcı olmayacağım.
Girmenizi de tavsiye etmiyorum ayrıca.

Bunu şöyle düşünün: -Ekmek bıçağı ne kadar tehlikeli?
-Sen nasıl ve ne amaçla kullanırsan o kadar tehlikelidir.
-Deep web ne kadar tehlikeli?
-Sen nasıl ve ne amaçla kullanırsan o kadar tehlikelidir.
Gerisi tamamen detaydır.
Not: Deep web veya Dark net ile bir işiniz yoksa ya da kodlama bilginiz yoksa zaten merakınız için bunlarla uğraşmanızın da bir anlamı yok zira merakınızı tatmin edecek bir şey bulamayacaksınız eğer bu kadar "saf" duygularla erişim sağlayacaksınız ki yüksek ihtimalle onu da Tor browser ile sağlarsınız.

Hayır Deep web içinden bahsediyorum, o bahsedilen Deep web denilen alanda sadece siteye girmeniz yeterli olur. Sırf buna özel, veri çalmak için özel olarak hazırlanmış, bir sürü site var.

Yasal olmadığı ve açıkçası iyi bir şey olmadığı için girmenizle alakalı hiçbir şekilde yardımcı olmayacağım.
Girmenizi de tavsiye etmiyorum ayrıca.
Deep Web'e girmek, suç kapsamı içinde sayılmıyor ama.

Çok tehlikeli, girip göz atmak yasa dışı mı bilmiyorum ancak kesinlikle tavsiye etmem. Zira içerisi tehlikeden çok dolandırıcılarla dolu. Ancak kesinlikle önermem ve girmemelisiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı